• Bio

Vanille - 5 ml Voorverdunde oliehars

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Vanilla planifolia
Vloeiende vorm, uiterst geconcentreerd in vanilline, optimaal voor een zeer handig gebruik.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Dosage
Tot 10 druppels naargelang de intensiteit van de geur die u wenst in uw cosmetische bereidingen of gebruikelijke verzorgingsproducten.
Composition
Vanilline
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Vermijd contact met de ogen en de slijlmvliezen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Schudden voor gebruik. UITWENDIG GEBRUIK
Reference

16863

EAN

5420008534706

ACL

6248806

CNK

4169553

Nut/PL

3302720

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • BF110
    • Bio

    Zweedse balsem - 100 ml

    De bondgenoot van spieren en gewrichten, dankzij een unieke formule die Zweeds Elixir en natuurlijk siliciumdioxide combineert.

    BALSEM

    "Profiteer van alle weldoende eigenschappen van het beroemde Zweedse Elixir, gemaakt volgens de voorouderlijke methode van Maria Treben, voor een lokaal gebruik van grote efficiëntie. Bondgenoot van sporters, ideaal in massage, de BIOFLORAL Swedish Balm bevordert de flexibiliteit, de opwarming van de spieren en de beweeglijkheid van de gewrichten. Het wordt met name aanbevolen in de preventie en de zorg. De natuurlijke silica in de formulering versterkt de effecten van planten en verhoogt hun effectiviteit. Ook na de inspanning toe te passen, om te ontlasten en te ontspannen."

    BF110

    De bondgenoot van spieren en gewrichten, dankzij een unieke formule die Zweeds Elixir en natuurlijk siliciumdioxide combineert.
  • 15159
    • Bio

    Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15159

    Melaleuca quinquenervia