Wortel - 5 ml Vrucht

Interesse in dit product ?

Delen
Daucus carota var. sativus
"Deze plant is welgekend om haar stevige, oranje wortel. De rechtopstaande stengel heeft vele takjes met blaadjes met zeer fijne insnijdingen. De bloemschermen met roze of witte bloemen zijn kenmerkend voor de botanische familie waartoe ze behoort.
"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Advice
4 druppels CGEO Wortel + 4 druppels CGEO Zonneroosje dans 10 ml Calendula PO vermindert couperose, indien 2 maal daags aangebracht tot gevoelige verbetering.
Composition
Carotol, daucol
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

15209

EAN

5420008526657

CNK

2732444

Nut/PL

PC-344332119

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 7179
    • Bio

    Roomse kamille - 5 ml

    Chamaemelum nobile

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten.

    7179

    Chamaemelum nobile
  • Wortel - 50 ml
    • Bio

    Wortel - 50 ml

    Daucus carota - Getitreerd olie-extract van de wortels van peen

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Een stralende teint !   Een plantaardige olie vol vitaminen voor een bruine huid! Deze mooi oranje olie trekt snel in de huid in en is een ideaal schoonheidsproduct om de huid voor te bereiden op het zonnen en om de teint op te vrolijken.  Het is het befaamde bètacaroteen dat het olie-extract haar mooie kleur geeft. Het is een actieve olie, maar wel een die iedereen goed verdraagt, zelfs mensen met een vette huid. Ze wordt gebruikt ter voorbereiding op de zon, of het hele jaar door voor een stralende  teint die geen gelijke kent.

    6847

    Daucus carota - Getitreerd olie-extract van de wortels van peen
  • 15154
    • Bio

    Lavandin super - 10 ml

    Lavandula intermedia clone super

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De kruising van echte lavendel en spijklavendel geeft lavandin (kloon) die rijker is aan essentiële oliën met botanische en farmaceutische kenmerken dicht bij die van beide ouders.

    15154

    Lavandula intermedia clone super