Wortel - 5 ml Vrucht

Interesse in dit product ?

Delen
Daucus carota var. sativus
"Deze plant is welgekend om haar stevige, oranje wortel. De rechtopstaande stengel heeft vele takjes met blaadjes met zeer fijne insnijdingen. De bloemschermen met roze of witte bloemen zijn kenmerkend voor de botanische familie waartoe ze behoort.
"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Advice
4 druppels CGEO Wortel + 4 druppels CGEO Zonneroosje dans 10 ml Calendula PO vermindert couperose, indien 2 maal daags aangebracht tot gevoelige verbetering.
Composition
Carotol, daucol
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

15209

EAN

5420008526657

CNK

2732444

Nut/PL

PC-344332119

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Vanille - 50 ml
    • Bio

    Vanille - 50 ml

    Vanilla planifolia - 100% natuurlijk

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Laat je omwikkelen door de zachtheid en weldadigheid van Madagaskar vanille. Vol tedere herinneringen, maakt deze massageolie de huid zacht en heerlijk geparfumeerd. Ideaal voor het sublimeren van de huid als dagelijkse huidverzorging of als diep ontspannende massage. 100% zuiver en natuurlijk bourbon-vanille-extract, uiterst rijk aan vanilline (12%), verkregen uit peulen die volgens de traditionele methode in Madagaskar zijn geoogst en bereid.

    16862

    Vanilla planifolia - 100% natuurlijk
  • Abrikozenpit - 50 ml
    • Bio

    Abrikozenpit - 50 ml

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De beste vriendin, met vitaminen ! Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby’s of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.

    12118

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing
  • Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    5455

    Cinnamomum camphora ct linalol