Pop

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Verstuiver van essentiële oliën
Met zijn eenvoudig ontwerp en parallelle lijnen zorgt Pop, verstuiver van essentiële oliën, voor een jeugdige en luchtige touch: een aanwinst voor elk interieur!

Met één klik verspreidt u uw favoriete aroma’s en geniet u van een gezellige lichtstemming: cool en downtempo of eerder dynamisch en pepsy ... aan jou de keuze!

• Verstuiving: continu of met tussenpozen.
• Licht: intens of matig
• Aromaverstuiving en verlichting werken onafhankelijk van elkaar
• Usb-kabel en stekkeradapter

Recupelbijdrage inbegrepen.
Reference

20007

EAN

5420008549885

ACL

6320351

CNK

4481313

Paraf

984621488

Nut/PL

CE

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • CERA LINIO

    Hout/ceramisch - Omgevingslicht

    AROMA-VERSTUIVER

    De ultrasonische verstuiver Cera Linio van edel hout en keramisch materiaal zal u verleiden met zijn Italiaans geïnspireerde elegantie: het rubberhout heeft een prachtige warme bruine kleur en de licht doorzichtbare keramische koepel onthult een subtiel omgevingslicht. Zijn design herinnert ons de architecturale lijnen van Italiaanse gebouwen. Recupelbijdrage inbegrepen.

    18604

    Hout/ceramisch - Omgevingslicht
  • Neroli - 2 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze kleine boom die oorspronkelijk uit China en India afkomstig is, wordt in alle streken met een Middellands Zeeklimaat gekweekt. De bijzonderheid van de pomerans is dat hij verschillende aromatische extracten biedt naargelang het gedistilleerde of geperste bestanddeel. Zo leveren de bloemen met het uitzonderlijke parfum de neroli, de bladeren leveren de pomerans en de koud uitgeperste schil van de vruchten levert de essence van pomerans.

    7551

    Citrus aurantium ssp amara
  • Hydro-alcoholische spray+ - 100 ml

    Handen en kleine oppervlakken - Onmiddelijk doeltreffend

    AROMAFORCE

    De Hydro-alcoholische Spray+ AROMAFORCE bevat biologisch essentiële oliën van tea-tree, ravintsara en hydraterende bestanddelen. Ideaal voor handen en kleine oppervlakken. 70% alcohol Onmiddelijk doeltreffend Droogt snel Plakt niet

    18425

    Handen en kleine oppervlakken - Onmiddelijk doeltreffend