Pop

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Verstuiver van essentiële oliën
Met zijn eenvoudig ontwerp en parallelle lijnen zorgt Pop, verstuiver van essentiële oliën, voor een jeugdige en luchtige touch: een aanwinst voor elk interieur!

Met één klik verspreidt u uw favoriete aroma’s en geniet u van een gezellige lichtstemming: cool en downtempo of eerder dynamisch en pepsy ... aan jou de keuze!

• Verstuiving: continu of met tussenpozen.
• Licht: intens of matig
• Aromaverstuiving en verlichting werken onafhankelijk van elkaar
• Usb-kabel en stekkeradapter

Recupelbijdrage inbegrepen.
Reference

20007

EAN

5420008549885

ACL

6320351

CNK

4481313

Paraf

984621488

Nut/PL

CE

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • 14747
    • Bio

    Een vleugje Provence - 30 ml

    Lavendel en Rozemarijn - Zonnige geuren

    LES DIFFUSABLES

    Droom weg bij de gedachte aan het Zuid-Franse landschap tijdens de zomer met een bloemige, frisse, kruidige en houtachtige geursfeer. Delicate aromatische geuren van Lavendel en Rozemarijn vergezeld van de houtgeur van Cipres met warme zuiderse accenten. Een stralende zon en een verfrissend briesje zuiveren de geest en verdrijven negatieve gedachten. Den.

    14747

    Lavendel en Rozemarijn - Zonnige geuren
  • 3924
    • Bio

    Zoete sinaasappel - 10 ml

    Citrus sinensis

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De vrucht Citrus sinensis is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en tropische streken en wordt ‘zoete sinaasappel’ genoemd om zich te onderscheiden van de ‘bittere sinaasappel’ (Citrus aurantium). De oorsprong van deze sinaasappelboom ligt in de Himalaya en Zuid-China. Het zijn de Portugezen die deze vrucht rond het jaar 1400 hebben meegebracht. Sindsdien verspreidde de teelt zich in grote mate over verschillende landen. De kleine zoete sinaasappelboom, familie van de Rutaceae, is een oude hybride die waarschijnlijk is ontstaan uit de kruising tussen de Citrus maxima en de Citrus reticulata."

    3924

    Citrus sinensis