• Bio

Argan - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Argania spinosa - Eerste koude persing van de pitten van de vruchten van de Arganboom
Schat uit de Atlas !

Een anti-verouderingsolie, beschermend en herstellend voor de huid, rijk aan vitaminen en antioxidanten. Deze schat uit de woestijn wordt traditioneel door Berberse vrouwen gebruikt om de huid of het haar te beschermen of sterker te maken.

In Marokko wordt argan voor heel wat zaken gebruikt: van een gezonde voeding tot de verzorging van het gelaat en het lichaam. De arganolie van cosmetische kwaliteit is een bio-olie verkregen bij de eerste persing, waarvan de karakteristieke geur niet zo sterk is als die van de gebrande arganolie die vaak in de keuken wordt gebruikt.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advice
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor rijpe, fragiele huidtypes. Voedt de huid en vertraagt de veroudering. Versterkt slappe en breekbare nagels

Tips & advies:
• Beschadigde nagels: wrijf elke avond een druppel Argan PO op elke nagel om ze sterker en mooier te maken.
Composition
Samenstelling in één oogopslag:
Een kleine helft enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Een flink derde deel meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6), Iets minder dan een vijfde verzadigde vetzuren. Vitamine E.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte. Droog bewaren.
• Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.
Reference

7063

EAN

5420008596728

ACL

7963233

CNK

2468361

CN

182336.6

Nut/PL

pl 175/70

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Macadamia - 50 ml
    • Bio

    Macadamia - 50 ml

    Macadamia integrifolia - Eerste koude persing van Macadamianoten

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Eenvoud en doeltreffendheid ! Lijkt erg op zoete amandel wat de eigenschappen betreft, maar ruikt lekkerder en dringt sneller door. Deze olie is dan ook geschikt voor alles binnen de cosmetica. Ze hydrateert de huid, het haar en de nagels buitengewoon goed. Deze olie is erg geliefd door massagetherapeuten omdat de textuur en geur voor een bijzonder aangename massage zorgen. Sommige liefhebbers ontschminken zich met wat macadamiaolie op een vochtig en uitgewrongen sponsje, zo zacht is ze. Een aantal druppels op een ijsje of een boterham ter vervanging van boter doen kinderen met een glimlach van nieuwe dingen proeven.

    6690

    Macadamia integrifolia - Eerste koude persing van Macadamianoten
  • 7179
    • Bio

    Roomse kamille - 5 ml

    Chamaemelum nobile

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten.

    7179

    Chamaemelum nobile
  • Citroen litsea - 10 ml

    Litsea citrata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.

    380

    Litsea citrata