• Bio

Meditatie - 30 ml

Toepassingsgebieden

Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
Wierook en Narduskruid - Tussen hemel en aarde
De ontmoeting tussen de spirituele bitterheid van narduskruid en de frisheid van de citrusvruchten vervolledigd met kruidige en mysterieuze geurnoten.

De diepgaande en heilige geuren van Narduskruid en Wierook , reeds gebruikt in de Oudheid, helpen om te ontspannen en stress achter je te laten. Ze bevorderen meditatie en helpen bij je persoonlijke zoektocht naar de waarheid binnen jezelf.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).
Composition
100% biologische* essentiële oliën : Zoete sinaasappel, Limoen, Patchouli, Bergamot, Wierook, Srilankese kaneel, Narduskruid.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Reference

14746

EAN

5420008525360

ACL

6111685

CNK

3760279

Nut/PL

PC-343810410

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • 2429
    • Bio

    Ylang-ylang totum - 5 ml

    Cananga odorata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

    2429

    Cananga odorata
  • NOCTIGEM GUMMIES - 60 gummies

    Slaap

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Moeilijkheden om in slaap te vallen? U wordt ‘s nachts wakker? Vermoeidheid bij het ontwaken? Onze NOCTIGEM-gommen zullen uw bondgenoten zijn. Ze vergemakkelijken door de synergetische combinatie van de knoppen van de linde en de vijgenboom het inslapen en dragen bij tot een verkwikkende kwaliteitsvolle slaap.

    050144

    Slaap
  • 2440
    • Bio

    Ravintsara - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct cineole

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.

    2440

    Cinnamomum camphora ct cineole