VIJGENBOOM - Spray

Interesse in dit product ?

Delen
Ficus carica L. gemmae - De knop van de ontspanning
Reeds in de oudheid werd de vijgenboom beschouwd als een heilige boom. Vijgenboom heeft een positieve werking op lichaam en geest. Die middel is bijzonder doeltreffend tegen stress en bevordert ook een natuurlijke en gezonde nachtrust.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Voor het hele gezin
  • Vegan
Dosage
1 verstuiving maximaal 5 keer per dag.
Composition
Knoppen van vijgenboom.
Reference

030171

EAN

5407008641504

ACL

6335767

CNK

4629325

Nut/PL

PL521/10

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Fijne lavendel BOB - 5 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De Fijne lavendel BOB essentiële olie wordt bekomen door stoomdistillatie van de bloemtoppen van Lavandula angustifolia P Miller. Deze soort komt voort uit een populatie planten van lokale oorsprong die enkel door zaaien worden vermeerderd, zodat de unieke afkomst van elke Lavendelplant en de rijkdom van de variëteit verzekerd zijn. De Fijne lavendel BOB wordt gekweekt op bergachtige terreinen op een hoogte minimum van 800 meter en geniet daardoor van frisse temperaturen die zorgen voor een aromatische finesse van de essentiële olie. Bovendien beperkt het gebrek aan water in de bodem van deze bergachtige streek de vegetatieve groei en kan het metabolisme van de plant zich richten op de synthese van aromatische bestanddelen. De Fijne lavendel BOB wordt gekarakteriseerd door haar bijzondere olfactieve kwaliteiten en kan onmiddellijk herkend worden door ongeëvenaarde subtiliteit van haar parfum. Het label BOB* garandeert de kwaliteit en de oorsprong van de essentiële olie « Berschermde O

    13177

    Lavandula angustifolia
  • Korrels Complex 32 - Kleine Wervelstorm - 10 ml

    Toegewijd aan kinderen en hun overvolle energie.

    FBD - COMPLEXEN - kinderen/moeder

    Het is niet altijd gemakkelijk om je kind te kanaliseren, zeker niet als het een kind is dat overloopt van energie. De Bachbloemen waaruit dit complex bestaat (Ster van Bethlehem, Rocke Rose, Kersenpruim, Hulst) zijn ideaal voor een beter beheer van overlopende emoties. Ze bevorderen de rust.

    BF0432GRA

    Toegewijd aan kinderen en hun overvolle energie.
  • 19887
    • Bio

    Slaap Gommen - 60 gommen

    + Echte lavende - Met 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën -

    AROMANOCTIS

    De Slaap gommen AROMANOCTIS bevatten essentiële oliën van groene mandarijn, echte lavendel en roomse kamille. De essentiële olie van echte lavendel draagt bij tot onstpanning en helpt om een gezonde slaap te vinden. Geschikt voor de hele familie vanaf 6 jaar. Een bondgenoot bij uitstek om rustige nachten door te brengen. Vrij van : Gluten - Dierlijke gelatine - Bewaarmiddelen - Kleurstoffen - Kunstmatige aroma’s.

    19887

    + Echte lavende - Met 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën