• Bio

Slaap Gommen - 60 gommen - 60 tandvlees

Toepassingsgebieden

Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
+ Echte lavende - Met 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën
De Slaap gommen AROMANOCTIS bevatten essentiële oliën van groene mandarijn, echte lavendel en roomse kamille. De essentiële olie van echte lavendel draagt bij tot onstpanning en helpt om een gezonde slaap te vinden. Geschikt voor de hele familie vanaf 6 jaar. Een bondgenoot bij uitstek om rustige nachten door te brengen.

Vrij van : Gluten - Dierlijke gelatine - Bewaarmiddelen - Kleurstoffen - Kunstmatige aroma’s.
Labels
  • Vanaf 6 jaar
  • Vegan
Dosage
Vanaf 6 jaar: 2 gommen zuigen 30 minuten voor het slapen gaan.
Vanaf 12 jaar: 2 tot 4 gommen zuigen 30 minuten voor het slapen gaan.
Composition
Glucose siroop; Rietsuiker; Geleermiddel: fruitpectine; Essentiële oliën : Citrus reticulata (Mandarijn), Lavandula angustifolia 27 mg (Echte lavendel), Anthemis nobilis (Roomse kamille); Verzuuder: Citroenzuur; Concentraat (wortel en bosbes) ; Coatingsmiddel : Carnaubawas, Natuurlijk vanille-aroma.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Reference

19887

EAN

5420008549205

ACL

6309452

CNK

4421319

Paraf

983705702

Nut/PL

PL 175/263

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • 2429
    • Bio

    Ylang-ylang totum - 5 ml

    Cananga odorata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

    2429

    Cananga odorata
  • Ontspanning

    Slaap en relaxatie met bachbloesems - Ontspannende planten, (3) gekozen om het welzijn en de rustgevende slaap te bevorderen(2)

    INFUSIES

    "Bevorder het welzijn en keer terug naar rustige nachten met de Ontspanning(1), Slaap(2) en Relaxatie(3) kruidenthee: - Passiebloem(3) en lavendel(3) helpen te relaxen. - Meidoorn(2) en lavendel(2) helpen bij het herstellen van een gezonde, rustgevende slaap. - Papaver(1) en lavendel(1) verminderen de prikkelbaarheid. - Salie draagt bij aan het welzijn van de vrouw tijdens de menstruatiecyclus. - Spagyrische essenties harmoniseren de vitale energieën op fysiek, psychisch en mentaal niveau. - Bach Bloemen helpen om emotionele stoornissen en diepe blokkades weer in evenwicht te brengen."

    BF102INF

    Slaap en relaxatie met bachbloesems - Ontspannende planten, (3) gekozen om het welzijn en de rustgevende slaap te bevorderen(2)
  • 7235
    • Bio

    Pomerans - 10 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De bittere sinaasappelboom, afkomstig uit China, heeft zich verspreid in het Middellandse Zeegebied. De bittere sinaasappelboom of pomerans geeft een essentiële olie met een zeer aangename geur die alleen al bij het inademen een kalmerend, ontspannend en harmonisch gevoel geeft, vandaar het overduidelijk voordeel door het atmosferisch verstuiven van deze olie op plaatsen waar stressmanagement geen hol woord is.

    7235

    Citrus aurantium ssp amara