Gember - 5 ml Wortelstok

Interesse in dit product ?

Delen
Zingiber officinale
De wortelstok van gember wordt reeds meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor zijn culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De «E-commissie» voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
"1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 4 druppels per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië :
4 druppels – 150 mg. "
Advice
Om de darmtransit te verbeteren : meng 3 druppels CGEO Gember + 3 druppels CGEO Exotische basilicum en neem 2 druppels van dit mengsel in een beetje honing, 's morgens en 's avonds
Composition
Bisaboleen, zingibereen
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Niet gebruiken voor méér dan 14 dagen.
Reference

656

EAN

5420008506567

CNK

2800571

Nut/PL

PL 175/199

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Betere bloedsomloop

  • 16595
    • Bio

    Italiaanse cipres - 5 ml

    Cupressus sempervirens var. stricta

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze boom afkomstig uit Azië met grijs-bruine schors draagt zeer kleine donkergroene blaadjes en bloemen in trosjes aan het uiteinde van de twijgen. De vrucht is een eivormige kegel (4 cm) met overlappende schubben die eerst groen zijn en bruin worden na het rijpen. Deze grote, altijd groene piramidevormige bomen werden opgedragen aan Pluto, god van het dodenrijk, wat blijkt uit zijn frequent voorkomen op kerkhoven.

    16595

    Cupressus sempervirens var. stricta
  • 15159
    • Bio

    Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15159

    Melaleuca quinquenervia
  • Wintergreen - 10 ml

    Gaultheria procumbens

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De Gaultheria procumbens is een kruipplant van 15 cm groot en draagt witte tot lichtroze bloemen die ingeplant zijn aan de basis van de bladeren. De blijvende, fijn gekartelde bladeren zijn gegroepeerd aan het einde van de stugge takken. De Canadese gaultheria houdt van het bos, van zurige, zanderige moerassen en draagt scharlakenrode bessen van oktober tot maart.

    281

    Gaultheria procumbens