Oregano - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Origanum compactum
"Deze aromatische plant afkomstig uit Noord-Afrika houdt van schrale bodems op zonnige berghellingen.
Zijn donkergroene bladeren met een pikante smaak zijn ovaal en puntig, en zijn geurige roze-paarse bloemen zijn gegroepeerd in compacte bloeiwijze."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië: 2 druppels – 80 mg. Niet langer dan 7 dagen.
Advice
Dagelijks gebruik, er bestaan aromatische capsules die deze essentiële olie van origanum compactum bevatten. Deze worden ‘s ochtends en ‘s avonds tijdens de maaltijd ingenomen met een glas koude drank ter preventie voor moeilijke hygiënische omstandigheden waarmee avonturiers of artsen zonder grenzen te maken krijgen.
Composition
Carvacrol, thymol
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

478

EAN

5420008504785

CNK

2733467

Nut/PL

PL175/62

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • Kruidnagel - 10 ml

    Eugenia caryophyllus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De kruidnagelboom, afkomstig uit de Molukken, groeit tot 20 meter hoog en gedijt goed op gedraineerde, tropische, maritieme bodems. Zijn bladeren staan tegenover elkaar, zijn taai en blijven groen. Zijn wit-roze bloemen zijn gegroepeerd in kleine compacte en vertakte bijschermen. "

    262

    Eugenia caryophyllus
  • 2432
    • Bio

    Jeneverbes - 5 ml

    Juniperus communis var. alpina

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze goed gevulde struik komt veel voor in bergachtige streken, op de heiden en op open plekken in het noordelijke halfrond en heeft zeer smalle blaadjes die eindigen op een punt. De bessen zijn rond, eerst groen, daarna blauwachtig zwart en ze zijn bedekt met was.

    2432

    Juniperus communis var. alpina
  • 2438
    • Bio

    Tijm ct thymol - 5 ml

    Thymus vulgaris ct thymol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze winterharde struik kan 30 cm groot worden. Hij heeft lancetvormige blaadjes die aan de randen opgerold zijn. De stam is houtachtig en de takken zijn omhoog gericht. De roze witachtige bloemen zijn gegroepeerd in een dichte bloeiwijze. Thymoltijm is een van de zes chemotypes van tijm die geïdentificeerd werden door Passet, Vernet, Granger et al. Deze tijm komt voor in het zuiden van Frankrijk (vooral in de Provence) op kalkbodems."

    2438

    Thymus vulgaris ct thymol