Pepermunt - 10 ml Bovengrondse delen

Interesse in dit product ?

Delen
Mentha piperita
"Mentha x piperita is een hybride ontstaan uit de Mentha aquatica en de Mentha spicata, deze plant is 80 cm hoog en winterhard.
Zijn stengels zijn vierhoekig, zijn ovale, scherpe en gekartelde bladeren staan tegenover elkaar. Deze plant houdt van frisse gronden en van klei- en kalkachtige gronden. De distillatie gebeurt in juni, net voor het bloeien."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 4 druppels per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 4 druppels – 150 mg.
Advice
Voor een frisse adem voor een afspraakje: doe 1 druppel CGEO Pepermunt op 1/4 klontje rietsuiker om op te zuigen. Dit zal ook de spijsvertering bevorderen.
Composition
Menthol, menthone
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

420

EAN

5420008504204

ACL

7753228

CNK

1626761

Nut/PL

PL 175/96

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Spijsvertering en gezond darmstelsel

  • 7541
    • Bio

    Gember - 5 ml

    Zingiber officinale

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De wortelstok van gember wordt reeds meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor zijn culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De «E-commissie» voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen.

    7541

    Zingiber officinale
  • Yuzu - 5 ml

    Citrus junos

    CGEO - ANDERE

    "Zoals alle planten behorend tot de Rutaceae familie, zijn het kleine bomen met groenblijvende glanzende bladeren met een uitgesproken groene kleur; de witte bloemen zorgen voor een verrukkelijk parfum. De geel-oranje gekleurde schil geeft na distillatie een essentiële olie met een schitterende geur door zijn diepte en complexiteit. Men kan er tezelfdertijd de geur van Neroli, mandarijn en pomerans blad in ruiken. Een echt positieve boodschap die zorgt voor een goed humeur!"

    12215

    Citrus junos
  • Chinese kaneelboom - 10 ml

    Cinnamomum cassia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    G. Capus zei over deze laurierachtige : “Er bestaan geen voorschriften van Chinese dokters zonder kaneel”.. Inderdaad, het veelzijdige ontsmettingsvermogen, het anti-infectueuze en antibacteriële breedspectrum en de krachtige werking vernietigen 98 % van de pathogene bacteriën, gram + kokken en gram - bacillen. Het is ook een krachtig tonicum voor het sympathisch zenuwstelsel, werkt algemeen stimulerend en is een afrodisiacum.

    120

    Cinnamomum cassia