• Bio

Echte Lavendel - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula angustifolia
De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 4 druppels – 175 mg.
Advice
"4 druppels CGEO Echte lavendel op een doek of op een stukje hout in de kleerkast zal de motten op afstand houden en zal een aangename geur geven aan uw linnen.

2 druppels CGEO Echte lavendel op de achterzijde van de kraag van de pyjama of op de kussensloop zullen een snelle en verkwikkende slaap bevorderen."
Composition
Linalol, linalyl acetaat
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

2449

EAN

5420008524493

ACL

4702503

CNK

2431377

Nut/PL

PL175/81

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Citroen litsea - 10 ml

    Litsea citrata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze altijd groene boom, afkomstig uit de tropische streken van Azië, heeft enkelvoudige, volle, afwisselende bladeren; de bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees, waaruit de essentiële olie wordt gehaald die een warme en exotische aangename citroenachtige geur heeft.

    380

    Litsea citrata
  • 16517
    • Bio

    GRANAATAPPEL - 30 ml

    Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De unieke samenstelling van granaatappelzaadolie maakt het tot een revitaliserende, herstellende en kalmerende olie. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en kalmeert de huid die snel rood wordt. Het is afgestemd op de rijpere en gevoelige huid. Puur te gebruiken of te combineren met andere plantaardige oliën.

    16517

    Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden
  • 6915
    • Bio

    Muskusroos - 50 ml

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Anti-veroudering! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid. De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de roos waaruit essentiële olie wordt gewonnen. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is.

    6915

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos