• Bio

Italiaanse strobloem - 5 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Helichrysum italicum
De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen.

Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
Breng 1 à 2 druppels van deze bijzondere essentiële olie met een subtiel natuurlijk parfum aan per dag. Lokaal in te masseren op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
Aanbrengen van enkele druppels CGEO Italiaanse strobloem op gelijk welke blauwe plek of buil werkt op miraculeuze wijze.
Composition
α-Pinene & Italidiones
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar.
• Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

2431

EAN

5420008524318

ACL

4702495

CNK

2431393

Nut/PL

1664554

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Sint-janskruid - 50 ml
    • Bio

    Sint-janskruid - 50 ml

    Hypericum perforatum - Maceratie van de bebloemde eindknoppen van het Sint-Janskruid

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Plantaardig verband ! Het in olie geweekte Sint-janskruid wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt en is een echt “plantaardig verband"! Het is een wondhelend, herstellend en verzachtend oliemaceraat. Nu begrijpen we waarom ze al zo vaak door zovelen werd verkozen! Ideaal bij wondjes, maar jammer genoeg fotosensibiliserend, vermijd dus blootstelling aan de zon tot 24 uur na gebruik. Binnen de “beroemde“ behandelingen (die met een heel goede reputatie), raden we aan deze olie ‘s avonds aan te brengen, bijvoorbeeld bij het slapengaan...

    869

    Hypericum perforatum - Maceratie van de bebloemde eindknoppen van het Sint-Janskruid
  • Palmarosa - 10 ml

    Cymbopogon martinii var. motia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem. Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."

    223

    Cymbopogon martinii var. motia
  • Balsem voor de luierwissel tegen roodheid - 100 ml

    Beschermt, verzacht en herstelt

    PRANABB

    Balsem voor de luierwissel tegen roodheid BIO* PRANABB beschermt de billetjes van de baby, voorkomt roodheid, verzacht het gevoel van ongemak en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid dankzij de plantaardige oliën, de essentiële oliën, zinkoxide en maiszetmeel, met isolerende en absorberende eigenschappen. Ideaal om een optimaal comfort in alle veiligheid te garanderen. Onmisbaar in de baby-toilettas.

    17517

    Beschermt, verzacht en herstelt