Spijklavendel - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula latifolia spica
"Deze luchtplant houdt van het kreupelhout in Zuid-Europa en van kalkachtige gronden, houdt niet van de koude en heeft lichtpaarse bloemen geschikt in losse aren aan de top van lange stengels. De bloei en de oogst vallen later dan bij echte lavendel.
De spijklavendel geeft een essentiële olie die geschikt is voor spoedgevallen, want ze verricht wonderen in het zo goed als onmiddellijk verzachten en behandelen van zware brandwonden en wespensteken. Als je deze olie al in die omstandigheden nodig had, is dat het bewijs dat aromatherapie wel degelijk een volwaardige geneeskunde is."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 2 druppels – 85 mg.
Advice
"Op alles wat prikt (beten van insecten die gif inspuiten (wespen, bijen,…)) of brandt (brandwonden, zonnebrand, schaafwonden): breng gedurende 1/2 uur om de 5 minuten 2 druppels CGEO Spijklavendel aan. Het resultaat is ""miraculeus""."
Composition
1,8 cineole, linalol, kamfer
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

2001

EAN

5420008520013

ACL

7753168

CNK

1626662

Nut/PL

PL175/135

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Smeerwortel intense balsem 30ml - 30 ml

    Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones

    ANDERE

    De INTENSE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze herstellende en beschermende balsem is speciaal samengesteld voor een sterk beschadigde en verzwakte huid. Hij helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat in combinatie met propolis de huid zichtbaar te herstellen bij zeer plaatselijke barstjes of kloofjes. Zijn zalfachtige textuur laat een beschermende film achter op de huid en dringt snel in voor een diepe werking en een langdurig comfortabel gevoel.

    040113

    Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones
  • Brandnetel-silicium - 1000 ml

    Brandnetelsilicum 1000 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel die flexibiliteit, soepelheid en jeugdigheid bevordert!

    ZWEEDS ELIXIR

    De Brandnetle Silicium 1L, 100% organisch en natuurlijk, is perfect herkenbaar en opneembaar voor het menselijk lichaam. 100% plantaardig, afgeleid van brandnetel, wordt het siliciumdioxide verrijkt door een productieproces waarbij de brandneteloplossing in het ritme van kwarts en amethistkristallen wordt gedynamiseerd om de effectiviteit ervan nog verder te vergroten. De Brandnetle silicium 1L is gegarandeerd zonder synthetische of minerale silica, zonder parabenen, zonder bijwerkingen, zonder toxiciteit, het is effectief als een onderhoudsbehandeling het hele jaar door. Silicium onderhoudt de gewrichten, spieren en pezen en draagt bij aan een schone huid.

    BF403

    Brandnetelsilicum 1000 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel die flexibiliteit, soepelheid en jeugdigheid bevordert!
  • 15187
    • Bio

    Damascener roos - 5 ml

    Rosa damascena

    CGEO - ANDERE

    De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.

    15187

    Rosa damascena