Damascener roos - 2 ml Bloem

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Rosa damascena
De Damascusroos is het resultaat van een kruising tussen Rosa gallica en Rosa centifolia. Ze werd in Europa binnengebracht door de kruisvaarders en haar essence heeft een reputatie als wereldwijd gekende remedie.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Meng 1 druppel essentiële olie met 50 ml jojoba plantaardige olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
"Stervensbegeleiding :1 druppel CGEO Damascusroos + 9 druppels Abrikozenpitolie.
breng 1 druppel aan tussen de neus en de bovenlip.
2 keer per dag te herhalen.
Masseer ook in tegenwijzerszin 3 druppels op de linkerhandpalm."
Composition
Nerol, geraniol, citronnellol
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15184

EAN

5420008526398

CNK

2733426

Nut/PL

2860521

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Wortel - 5 ml

    Daucus carota var. sativus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze plant is welgekend om haar stevige, oranje wortel. De rechtopstaande stengel heeft vele takjes met blaadjes met zeer fijne insnijdingen. De bloemschermen met roze of witte bloemen zijn kenmerkend voor de botanische familie waartoe ze behoort. "

    15209

    Daucus carota var. sativus
  • Brandnetel-silicium - 1000 ml

    Brandnetelsilicum 1000 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel die flexibiliteit, soepelheid en jeugdigheid bevordert!

    BRANDNETEL-SILICIUM

    De Brandnetle Silicium 1L, 100% organisch en natuurlijk, is perfect herkenbaar en opneembaar voor het menselijk lichaam. 100% plantaardig, afgeleid van brandnetel, wordt het siliciumdioxide verrijkt door een productieproces waarbij de brandneteloplossing in het ritme van kwarts en amethistkristallen wordt gedynamiseerd om de effectiviteit ervan nog verder te vergroten. De Brandnetle silicium 1L is gegarandeerd zonder synthetische of minerale silica, zonder parabenen, zonder bijwerkingen, zonder toxiciteit, het is effectief als een onderhoudsbehandeling het hele jaar door. Silicium onderhoudt de gewrichten, spieren en pezen en draagt bij aan een schone huid.

    BF403

    Brandnetelsilicum 1000 ml, 100% ORGANISCH, biedt een organisch en natuurlijk siliciumdioxide geëxtraheerd uit brandnetel die flexibiliteit, soepelheid en jeugdigheid bevordert!
  • Tarwekiem - 50 ml

    Triticum vulgare - Eerste koude persing van tarwekiemen

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Voedingsbron ! Een olie rijk aan vitamine E om veroudering tegen te gaan. Deze dikkere olie ruikt heerlijk naar brood en granen. Ze is iets moeilijker te bewaren en het is aangeraden ze snel na opening op te maken. De drogere en rijpere huiden zullen ze als cosmeticaproduct sterk appreciëren. Ze wordt puur gebruikt of in combinatie met een olie die meer doordringt, zoals jojoba, hazelnoot of zwarte komijn. In kleine hoeveelheden is ze ook ideaal voor het ontbijt in yoghurt of bij granen!

    866

    Triticum vulgare - Eerste koude persing van tarwekiemen