• Bio

Oregano - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Origanum compactum
"Deze aromatische plant afkomstig uit Noord-Afrika houdt van schrale bodems op zonnige berghellingen.
Zijn donkergroene bladeren met een pikante smaak zijn ovaal en puntig, en zijn geurige roze-paarse bloemen zijn gegroepeerd in compacte bloeiwijze."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 druppel inslikken op een neutrale drager, 2 maal per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië: 2 druppels – 80 mg. Niet langer dan 7 dagen.
Advice
Dagelijks gebruik, er bestaan aromatische capsules die deze essentiële olie van origanum compactum bevatten. Deze worden ‘s ochtends en ‘s avonds tijdens de maaltijd ingenomen met een glas koude drank ter preventie voor moeilijke hygiënische omstandigheden waarmee avonturiers of artsen zonder grenzen te maken krijgen.
Composition
Carvacrol, thymol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

7441

EAN

5420008507977

CNK

2732311

Nut/PL

PL 175/62

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • Winterbonenkruid - 5 ml

    Satureja montana

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Winterbonenkruid geeft een essentiële olie die voor haar anti-infectueuze kracht zeer goed bestudeerd werd in Franse universiteiten. Ze blijft onmisbaar in de strijd tegen ziektekiemen, hoewel het regelmatig gebruik beperkt moet blijven door haar schadelijkheid voor de gevoelige huid of bij onvermengd gebruik op de huid. Deze winterharde plant met korte, dicht bebladerde takken groeit in de heuvels en in het kalkrijke laaggebergte.

    594

    Satureja montana
  • Saturejatijm - 10 ml

    Thymus satureioides

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt. De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …"

    15217

    Thymus satureioides
  • Tea-tree - 10 ml

    Melaleuca alternifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Tea-tree is een essentiële olie die niets meer moet bewijzen. Deze olie wordt gebruikt in een groot aantal verzorgingsproducten (zeep, shampoo, badolie) en cosmetische producten. Daarbovenop wordt ze ook beschouwd als een vaste waarde in de medische en familiale aromatherapie. De grote vraag naar teatree heeft er voor gezorgd dat er vandaag in Australië plantages zijn die zich uitstrekken over duizenden hectaren."

    15147

    Melaleuca alternifolia