Saturejatijm - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Thymus satureioides
"Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt.
De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Gebruik op de huid - Altijd verdunnen?: 3 druppels CGEO + 5druppels hazelnootolie bijvoorbeeld
Advice
"Massage bij pijnlijke, stijve, vermoeide spieren en gewrichten:
2 druppels CGEO Saturejatijm + 2 druppels CGEO Wintergreen verdund in 10 druppels Abrikozenpitolie."
Composition
Borneol, carvacrol, thymol, terpineol
Precautions
"Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken.Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
"
Reference

15217

EAN

5420008526732

ACL

7753369

CNK

1626894

Nut/PL

PC-344333017

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • 15219
    • Bio

    Saturejatijm - 10 ml

    Thymus satureioides

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt. De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …"

    15219

    Thymus satureioides
  • Roomse kamille - 5 ml

    Chamaemelum nobile

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten.

    107

    Chamaemelum nobile