Kruidnagel - 10 ml Kruidnagel

Toepassingsgebieden

Natuurlijk afweersysteem - Urinewegen

Interesse in dit product ?

Delen
Eugenia caryophyllus
"De kruidnagelboom, afkomstig uit de Molukken, groeit tot 20 meter hoog en gedijt goed op gedraineerde, tropische, maritieme bodems. Zijn bladeren staan tegenover elkaar, zijn taai en blijven groen. Zijn wit-roze bloemen zijn gegroepeerd in kleine compacte en vertakte bijschermen.
"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 3 druppels per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 3 druppels – 125 mg. Niet gebruiken meer dan 14 dagen
Advice
"Pijnlijk tandvlees bij tanddoorbraak?
Snelle verlichting van de pijn met volgende synergie: 2 druppels CGEO kruidnagel + 2 druppels CGEO Roomse kamille in 10 ml Hazelnootolie.
Breng 2 druppels van dit mengsel heel voorzichtig aan en masseer het tandvlees van de baby naargelang nodig. De pijn zal snel vervagen."
Composition
Eugenol, eugenyl acetaat
Precautions
Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

262

EAN

5420008502620

ACL

7752996

CNK

1626456

Nut/PL

PL175/53

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • 15219
    • Bio

    Saturejatijm - 10 ml

    Thymus satureioides

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt. De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …"

    15219

    Thymus satureioides
  • Jeneverbes - 5 ml

    Juniperus communis ssp communis

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze goed gevulde struik komt veel voor in bergachtige streken, op de heiden en op open plekken in het noordelijke halfrond en heeft zeer smalle blaadjes die eindigen op een punt. De bessen zijn rond, eerst groen, daarna blauwachtig zwart en ze zijn bedekt met was.

    3455

    Juniperus communis ssp communis
  • 16595
    • Bio

    Italiaanse cipres - 5 ml

    Cupressus sempervirens var. stricta

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze boom afkomstig uit Azië met grijs-bruine schors draagt zeer kleine donkergroene blaadjes en bloemen in trosjes aan het uiteinde van de twijgen. De vrucht is een eivormige kegel (4 cm) met overlappende schubben die eerst groen zijn en bruin worden na het rijpen. Deze grote, altijd groene piramidevormige bomen werden opgedragen aan Pluto, god van het dodenrijk, wat blijkt uit zijn frequent voorkomen op kerkhoven.

    16595

    Cupressus sempervirens var. stricta