• Bio

Saturejatijm - 10 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Thymus satureioides
"Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt.
De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …"
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Gebruik op de huid - Altijd verdunnen?: 3 druppels CGEO + 5druppels hazelnootolie bijvoorbeeld
Advice
"Massage bij pijnlijke, stijve, vermoeide spieren en gewrichten:
2 druppels CGEO Saturejatijm + 2 druppels CGEO Wintergreen verdund in 10 druppels Abrikozenpitolie."
Composition
Borneol, thymol, carvacrol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
"Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken.Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
"
Reference

15219

EAN

5420008526756

CNK

2732386

Paraf

970263517

Nut/PL

PC-344333017

Andere producten in dit toepassingsgebied Urinewegen

  • Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    5455

    Cinnamomum camphora ct linalol
  • Palmarosa - 10 ml

    Cymbopogon martinii var. motia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Dit kruid afkomstig uit India heeft lange, smalle bladeren en een lineaire bloeiwijze. Met haar zeer aangename geur is dit een essentiële olie om in het achterhoofd te houden voor alle huidaandoeningen zoals mycose, littekens en eczeem. Dit is zeker een van de 10 belangrijkste essentiële oliën."

    223

    Cymbopogon martinii var. motia
  • PRESTAGEM - 30 ml

    Mannelijk comfortcomplex - Verbetert het urinair comfort van mannen. 

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    PRESTAGEM is goed gekend en geapprecieerd door de mannelijke vijftigplusser. Op die leeftijd kunnen ongemakken van de urinelozing opduiken : dringende of te frequente behoeften van kleine hoeveelheden. Het complex van het mannelijk comfort harmoniseert de prostaatfunctie dankzij het wilgenroosje en de vruchten van sabal serrulata die rijk zijn aan fytosterolen.

    050513

    Mannelijk comfortcomplex - Verbetert het urinair comfort van mannen.