• Bio

Groenlandse Moeraspalm - 5 ml Bloeiende takje

Interesse in dit product ?

Delen
Ledum groenlandicum
De Groenlandse moeraspalm levert een zeldzame, kostbare en heel doeltreffende essentiële olie. Haar prijs is echter zeer hoog. In ernstige situaties vindt men vaak redding bij deze essentiële olie die tegelijk eenvoudig en complex is. De werking overstijgt immers elke logische biochemische verklaring. Enkel therapeuten die ervaring hebben met deze essentiële olie kennen er de waarde van. Een essentiële olie met een zeer groot potentieel in de toekomst.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Composition
Limoneen, selineen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

6143

EAN

5420008590788

ACL

-----

CNK

2802684

Nut/PL

pc005414321

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Concentratie

    Geheugen en Vitaliteit met bachbloesems - Maakt het mogelijk om de hersenfaculteiten te mobiliseren, (1) om de concentratie (2) en tonus (3) te herwinnen.

    INFUSIES

    "Een originele cocktail van verkwikkende wortels en vruchten! De infuusconcentratie(1), het geheugen(2) en de vitaliteit(3) helpen je om je concentratievermogen(1), je geheugenvermogen(2) te mobiliseren en geven je tonus terug(3) : - Ginkgo biloba(1)(2) behoudt de cognitieve functies en mentale prestaties. - Ginseng(3), gember(3) en gentiaan(3) stimuleren het lichaam bij vermoeidheid. - Blauwe bosbes verbetert de microcirculatie en de gezichtsscherpte. - Rozenbottel en citroen zijn natuurlijke antioxidanten. - Spagyrische essences harmoniseren de vitale energieën - Bach-bloesems herbalanceren emotionele stoornissen en diepe verstoppingen"

    BF103INF

    Geheugen en Vitaliteit met bachbloesems - Maakt het mogelijk om de hersenfaculteiten te mobiliseren, (1) om de concentratie (2) en tonus (3) te herwinnen.
  • 6808
    • Bio

    Mandarijn - 10 ml

    Citrus reticulata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze kleine boom met groen blijvende en blinkende blaadjes heeft geparfumeerde witte bloesems en een oranje vrucht. De mandarijn, afkomstig uit China, dankt haar naam aan de Chinese mandarijnen die volgens de traditie deze vrucht als een cadeau ontvingen. De mandarijn geeft een veel gebruikte essence met een relaxerende en kalmerende werking en een altijd gewaardeerde geur die ervoor zorgen dat ze een van de belangrijkste aromatische antistressproducten is."

    6808

    Citrus reticulata
  • Echte Lavendel - 10 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

    346

    Lavandula angustifolia