Citroen verbena - 5 ml Blad

Toepassingsgebieden

Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
Lippia citriodora
"Deze uit Zuid-Amerika afkomstige plant heeft een zeer aangename geur en smaak en wordt al zeer lang gebruikt voor het bereiden van rustgevende kruidenthee.
Niets is beter om gelukkige en gezellige momenten te delen. Vandaag heeft de sympatieke citroenverbena de hele wereld verleid."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Composition
Neral, geranial, limoneen
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

15200

EAN

5420008526565

CNK

2802783

Nut/PL

PC-344331211

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Echte Lavendel - 10 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

    346

    Lavandula angustifolia
  • Concentratie

    Geheugen en Vitaliteit met bachbloesems - Maakt het mogelijk om de hersenfaculteiten te mobiliseren, (1) om de concentratie (2) en tonus (3) te herwinnen.

    INFUSIES

    "Een originele cocktail van verkwikkende wortels en vruchten! De infuusconcentratie(1), het geheugen(2) en de vitaliteit(3) helpen je om je concentratievermogen(1), je geheugenvermogen(2) te mobiliseren en geven je tonus terug(3) : - Ginkgo biloba(1)(2) behoudt de cognitieve functies en mentale prestaties. - Ginseng(3), gember(3) en gentiaan(3) stimuleren het lichaam bij vermoeidheid. - Blauwe bosbes verbetert de microcirculatie en de gezichtsscherpte. - Rozenbottel en citroen zijn natuurlijke antioxidanten. - Spagyrische essences harmoniseren de vitale energieën - Bach-bloesems herbalanceren emotionele stoornissen en diepe verstoppingen"

    BF103INF

    Geheugen en Vitaliteit met bachbloesems - Maakt het mogelijk om de hersenfaculteiten te mobiliseren, (1) om de concentratie (2) en tonus (3) te herwinnen.
  • 17258
    • Bio

    Slaap - 30 ml

    Kamille en Mandarijn - Ontspanning en rustige nacht

    LES DIFFUSABLES

    Subtiele rustgevende geuren van Kamille en Mandarijn om sereen in te slapen en te genieten van de voordelen van een heerlijke nachtrust.

    17258

    Kamille en Mandarijn - Ontspanning en rustige nacht