• Bio

Zen - 30 ml

Toepassingsgebieden

Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
Sinaasappel en Ceder - Harmonie en relaxatie
Het geurenboeket van citrusvruchten maakt vervolgens plaats voor de rustgevende en mystieke geurnoten van ceder.

Evenwichtige en subtiele compositie met geurnoten van Sinaasappel en Ceder. Een zachte, relaxerende en weldoende sensatie voor een ontspannende sfeer.
Zen wordt verstoven om te ontspannen en de rust terug te brengen dankzij het crëeren van een serene en rustgevende geursfeer.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).
Composition
100% biologische* essentiële oliën : Zoete sinaasappel, Citroenlitsea, Atlasceder, Mandarijn.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Reference

14748

EAN

5420008525384

ACL

6111687

CNK

3760923

Nut/PL

PC-343810717

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Pomerans - 10 ml
    • Bio

    Pomerans - 10 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De bittere sinaasappelboom, afkomstig uit China, heeft zich verspreid in het Middellandse Zeegebied. De bittere sinaasappelboom of pomerans geeft een essentiële olie met een zeer aangename geur die alleen al bij het inademen een kalmerend, ontspannend en harmonisch gevoel geeft, vandaar het overduidelijk voordeel door het atmosferisch verstuiven van deze olie op plaatsen waar stressmanagement geen hol woord is.

    7235

    Citrus aurantium ssp amara
  • NOCTIGEM GUMMIES - 60 gummies - 60 tandvlees

    Slaap

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Eenvoudig, goed en praktisch! Deze innovatieve ALCOHOLVRIJE gommen zijn ideaal voor het hele gezin, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Moeilijkheden om in slaap te vallen? U wordt ‘s nachts wakker? Vermoeidheid bij het ontwaken? Onze NOCTIGEM-gommen zullen uw bondgenoten zijn. Ze vergemakkelijken door de synergetische combinatie van de knoppen van de linde en de vijgenboom het inslapen en dragen bij tot een verkwikkende kwaliteitsvolle slaap.

    050144

    Slaap
    Niet op voorraad
  • 050143
    • Bio

    NOCTIGEM - 30 ml

    Slaapcomplex - Zorgt voor een goede en gezond nachtrust.

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    NOCTIGEM bevordert het inslapen en verbetert de kwaliteit van de slaap dankzij de lindeknop die tegelijk de kalmerende eigenschappen van de bloem en drainerende eigenschappen van het spinthout bezit en de vijgenknop die grondig inwerkt op het hele zenuwstelsel. Het slaapcomplex is ook aanbevolen voor hyperactieve kinderen.

    050143

    Slaapcomplex - Zorgt voor een goede en gezond nachtrust.