• Bio

Zen - 30 ml

Toepassingsgebieden

Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
Sinaasappel en Ceder - Harmonie en relaxatie
Het geurenboeket van citrusvruchten maakt vervolgens plaats voor de rustgevende en mystieke geurnoten van ceder.

Evenwichtige en subtiele compositie met geurnoten van Sinaasappel en Ceder. Een zachte, relaxerende en weldoende sensatie voor een ontspannende sfeer.
Zen wordt verstoven om te ontspannen en de rust terug te brengen dankzij het crëeren van een serene en rustgevende geursfeer.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).
Composition
100% biologische* essentiële oliën : Zoete sinaasappel, Citroenlitsea, Atlasceder, Mandarijn.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Reference

14748

EAN

5420008525384

ACL

6111687

CNK

3760923

Nut/PL

PC-343810717

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Laurier - 5 ml

    Laurus nobilis

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Laurier was in de oudheid zeer gekend en werd gebruikt voor de kroning van overwinnaars in de keuken voor kruidentuiltjes, laurier geeft een zeer opmerkelijke essentiële olie die nog te weinig gebruikt wordt in de aromatherapie. Deze boom, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, heeft een donkergrijze schors en draagt gladde, blinkende donkergroene blaadjes die aan de onderkant lichter zijn."

    335

    Laurus nobilis
  • 15190
    • Bio

    Echte marjolein - 5 ml

    Origanum majorana

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.

    15190

    Origanum majorana