VIJGENBOOM - Spray - 15 ml spray

Interesse in dit product ?

Delen
Ficus carica L. gemmae - De knop van de ontspanning
Reeds in de oudheid werd de vijgenboom beschouwd als een heilige boom. Vijgenboom heeft een positieve werking op lichaam en geest. Die middel is bijzonder doeltreffend tegen stress en bevordert ook een natuurlijke en gezonde nachtrust.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Voor het hele gezin
  • Vegan
Dosage
1 verstuiving maximaal 5 keer per dag.
Composition
Knoppen van vijgenboom.
Reference

030171

EAN

5407008641504

ACL

6335767

CNK

4629325

Nut/PL

PL521/10

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • NOCTIGEM GUMMIES - 60 gummies - Bio - 60 tandvlees

    Slaap

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    Gezondheidssupplement 100% natuurlijk, NoctiGem bevordert het inslapen en verlengt de duur van de slaap dankzij twee complementaire Knoppen, de Vijg en de Linde, die een gunstige werking hebben op slaap en ontspanning. De tevredenheid over het gebruik van NoctiGem is beoordeeld tijdens een onafhankelijke test*: - 9 op de 10 mensen slapen beter - 8 op de 10 mensen worden minder vaak 's nachts wakker - 8 op de 10 mensen ervaren al effect in de eerste week Dankzij zijn kalmerende eigenschappen vermindert de Knop van Linde nervositeit en bevordert het inslapen voor een optimale slaap. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen wiens slaap verstoord is of die vatbaar zijn voor nachtelijke ontwakingen. De Knop van de Vijg ondersteunt het zenuwstelsel bij voorbijgaande stress, hyperactiviteit of mentale overbelasting. NoctiGem is ook verkrijgbaar in een Spray van 15 ml en druppelformaat. Herbalgem, de nieuwe generatie voedingssupplementen op basis van verse en biologische knoppen, biedt behandelingen en onderhoudsprogramma's om voor uw fysieke en mentale welzijn te zorgen op dagelijkse basis. *Resultaten van een real-life studie uitgevoerd door een onafhankelijk instituut, onder 50 personen in januari 2024 gedurende een periode van 3 weken.

    050144

    Slaap
  • VIJGENBOOM - Bio - 30 ml
    • Bio

    VIJGENBOOM - Bio - 30 ml

    Ficus Carica gemmae

    GECONCENTREERDE MOEDER-MACERATEN

    Of het nu gaat om het kalmeren van emotionele stressgerelateerde toestanden of het bevorderen van een gezonde spijsvertering, de Vijgenknop is een natuurlijk en effectief gezondheidssupplement. De Vijgenboom is de grote knop van de maag. Zijn balancerende werking op maagniveau helpt de eetlust te reguleren. Opmerkelijk rustgevend is de Vijgenknop een eersteklas anti-stressmiddel, waardoor innerlijke sereniteit kan worden hervonden en een algeheel gevoel van welzijn kan worden bevorderd. Het werkt tegen alle nerveuze ongemakken en vergemakkelijkt aanzienlijk het in slaap vallen. De Vijgenknop is ook verkrijgbaar in een Sprayformaat van 15 ml. Herbalgem, de nieuwe generatie voedingssupplementen op basis van verse en biologische knoppen, biedt behandelingen en onderhoudsprogramma's voor het welzijn van lichaam en geest op dagelijkse basis. In tegenstelling tot tabletten die door het spijsverteringsstelsel moeten worden afgebroken voordat ze in de bloedbaan worden opgenomen, bieden vloeibare oplossingen van HerbalGem een snelle opname, waardoor de supplementen gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen.

    030173

    Ficus Carica gemmae
  • Echte Lavendel - Bio - 30 ml
    • Bio

    Echte Lavendel - Bio - 30 ml

    Lavandula angustifolia

    CGEO - 30 ml

    Organic True Lavender Essential Oil 30ML, ook bekend als Echte Lavendel, is al lang bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in aromatherapie om stress te verlichten en een rustgevende slaap te bevorderen. Echte Lavendel etherische olie, een bondgenoot van ontspanning en welzijn: deze rustgevende etherische olie leidt je naar emotioneel evenwicht en een nieuw gevonden kalmte. Haar eigenschappen maken haar ook nuttig voor massage om spier- en gewrichtsklachten te verzachten. Een essentiële olie voor een gezonde huid: de verzachtende en herstellende eigenschappen maken van Echte Lavendel Essentiële Olie een ideale bondgenoot in dermatologische behandelingen. Pranarôm Echte Lavendel etherische olie is : biologisch geteeld 100% zuiver en integraal chemotype, gecertificeerd met het HECT label, een kwaliteitsgarantie van een selectie van botanisch gecertificeerde planten. Het laboratorium van Pranarôm, expert in de wetenschap van essentiële oliën, biedt innovatieve en natuurlijke oplossingen op basis van 100% zuivere, integrale en organische chemotypeerde essentiële oliën. De gepresenteerde eigenschappen en gebruiksmethoden zijn ontleend aan erkende referentiebronnen in de fytotherapie. Deze indicaties worden alleen ter informatie gegeven en zijn niet bedoeld ter vervanging van het advies van een gezondheidsdeskundige.

    15627

    Lavandula angustifolia