• Bio

Karite boter - 100 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Butyrospermum parkii - Eerste koude persing en behandeling van de noten van de Karitéboom
"Beschermende balsem !

De zachte plantaardige boter, de favoriet van Afrikaanse moeders voor de gezondheid en de schoonheidsverzorging van hun familie. Deze vaste boter smelt bij het aanbrengen gemakkelijk in de handen of kan au bain-marie worden gesmolten voor de bereiding van balsems of maskers. Ze beschermt, versoepelt, vernieuwt en voedt.
Zwangere vrouwen houden ervan ze vanaf het begin van de zwangerschap op de buik en de heupen aan te brengen. Ook bij baby’s is ze ideaal tegen een droge of beschadigde huid. En heel uw leven lang, zodra een behandeling voor weefselherstel nodig is, helpt karité-boter u hierbij het best.
"
Labels
  • BIO (Eco)
Advice
"• Voor het gelaat en het lichaam: breng een nootje (of meer voor het lichaam) Karitéboter aan en masseer in van beneden naar boven.
• Voor het haar: breng aan op het haar, bedek met een warme handdoek en laat gedurende 20 minuten inwerken of beter nog, gedurende de hele nacht. Was het haar vervolgens met een zachte shampoo. "
Composition
"Samenstelling in één oogopslag?:
Bijna de helft bestaat uit enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets meer dan de helft verzadigde vetzuren (waarvan vooral stearinezuur dat zuivert en verwant is aan de huid en het haar). Veel onverzeepbare bestanddelen die bekend staan om hun ontstekingsremmende werking."
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
koel bewaren - UITWENDIG GEBRUIK
Reference

940

EAN

5420008509407

ACL

4871996

CNK

2506962

Paraf

973420755

Nut/PL

1709652

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Muskusroos - 50 ml
    • Bio

    Muskusroos - 50 ml

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Anti-veroudering! Muskusroos is een klassieker voor de huid en het gehele organisme. Deze schitterende olie, rijk aan omega 3, is mooi oranje dankzij de vitamines die ze bevat. Ze bevordert de hernieuwing van de huid en ‘lift’ de huid. De muskusroos is een bloem die in het wild groeit met buitengewoon positieve eigenschappen. Ze mag echter niet verwisseld worden met de roos waaruit essentiële olie wordt gewonnen. Het is namelijk het zaad van deze aan de meidoorn verwante rozenstruik waar men de kostbare plantaardige olie uithaalt die werkt tegen verouderingstekenen en wondhelend is.

    6915

    Rosa rubiginosa - Eerste koude persing van de zaden van de muskusroos
  • Roller Insectenbeten - 15 ml
    • Bio

    Roller Insectenbeten - 15 ml

    Verzachtende gel - Praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen

    AROMAPIC

    Deze verzachtende gel kalmeert onmiddellijk de jeuk bij insectenbeten. De essentiële oliën van spijklavendel, akkermunt, kurkuma, en boerenworm kruid hebben verzachtende en kalmerende eigenschappen. De gel, onder de vorm van een roller, is praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen.

    16237

    Verzachtende gel - Praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen
  • Abrikozenpit - 100 ml
    • Bio

    Abrikozenpit - 100 ml

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De beste vriendin, met vitaminen ! Een van de zachtste en meest polyvalente oliën! Ze is geschikt voor cosmetisch gebruik en garandeert een zachte huid en een stralende teint. Ze is goed voor iedereen, zelfs voor baby’s of reactieve personen. Haar neutrale geur, gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en generische eigenschappen maken van haar een erg goede basis voor bereidingen met plantaardige oliën. Ze gaat met het gezin mee op vakantie om de huid voor te bereiden op de zon, maar ook gewoon voor de dagelijkse verzorging in de badkamer of na het strand.

    18503

    Prunus armeniaca - Eerste koude persing