• Bio

Zwarte komijn - 50 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Nigella sativa - Eerste koude persing van de zaden van Zwarte komijn (nigella)
Parel uit de Maghreb en Klein-Azië!

Deze behoort tot de elite onder de oliën in het Oude Egypte waarvan Mohammed later zei dat ze “alles bestrijdt, behalve de dood“. Een ingrediënt met een gekruide smaak, voor de verzorging van meer acute huidproblemen zoals acne, psoriasis of zona.

Puur of vermengd te gebruiken. Ze is ook een anti-verouderingsschat en een buitenkansje voor al wie op zoek is naar een preventief anti-verouderingsvoedingssupplement.

Het geheim? De aromatische bestanddelen (waaronder thymoquinone) maken haar bijzonder actief maar de olie wordt wel goed verdragen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advice
• Helpt het natuurlijke afweersysteem te versterken.
• Bevordert de spijsvertering.
• Rijk aan essentiële vetzuren.

Cosmetisch gebruik :
• Geschikt voor droge, geïrriteerde en gekloofde huid.
• Gebruik bij haaruitval.

Tips & advies :
• Roos: Masseer 1 tot 2 keer per week de hoofdhuid met 1 tot 3 eetlepels Zwartekomijnolie. Verwarm de olie tussen de handen en masseer dan van de haarwortels tot de punten. Laat gedurende minstens 1 uur tot een hele nacht onder een vochtige handdoek rusten. Spoel met een zachte shampoo zonder sulfaten, siliconen of geëthoxyleerde stoffen.
Composition
Samenstelling in één oogopslag:
Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Bijna twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Talrijke zuiverende, immuno-stimulerende, wondhelende en/of antioxiderende actieve bestanddelen: essentiële olie uit Zwarte komijn, nigellone (antihistaminicum), vitamines en mineralen...
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte.
• Droog bewaren.
• Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.
Reference

6848

EAN

5420008509162

ACL

4843741

CNK

2488948

Nut/PL

PL 175/142

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 16517
    • Bio

    GRANAATAPPEL - 30 ml

    Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De unieke samenstelling van granaatappelzaadolie maakt het tot een revitaliserende, herstellende en kalmerende olie. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en kalmeert de huid die snel rood wordt. Het is afgestemd op de rijpere en gevoelige huid. Puur te gebruiken of te combineren met andere plantaardige oliën.

    16517

    Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden
  • 16654
    • Bio

    Gel Aloë vera+ - 100 ml

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera

    NEUTRALE BASISSEN

    Creëer eenvoudig uw persoonlijke verzorging dankzij de innovatieve formule die een plantaardig oplosmiddel bevat dat de essentiële en plantaardige oliën de mogelijkheid biedt om perfect vermengd te worden met de aloë vera-gel, zonder faseverschil, voor een praktisch en optimaal gebruik. Vloeibare gel, niet vettig, wordt snel opgenomen - Alle huidtypes - Lichaam en gezicht - Zonder alcohol - Zonder allergenen?- Zonder parfum. Aloë vera wordt erkend voor zijn kalmerende en bijzonder regenererende eigenschappen die ervoor zorgen dat de huiduitslag vermindert en de huid beter herstelt. Aloë vera is van nature rijk aan actieve bestanddelen, waaronder aloverose. Hij houdt de huid gehydrateerd en maakt haar zacht en soepel. AROMASELF Gel Aloë vera+ is ideaal voor uw welzijns- en cosmetische synergieën.

    16654

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera
  • 15097
    • Bio

    Hennep - 50 ml

    Cannabis sativa - Eerste koude persing van de zaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Zachte olie voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige en droge huid. Hennepolie is rijk aan Omega 6 essentiële vetzuren die nuttig zijn voor de hydratatie van de huid. Het is dé verzachtende olie bij uitstek. Ze voedt de huid op een natuurlijke manier en is bijzonder geschikt voor de rijpere en droge huid. Hennepolie gaat uitdroging tegen en maakt de huid soepel en satijnzacht. Doordat deze olie zeer goed in de huid dringt, is het ook een eerste keuze olie voor massage. De zaden worden zorgvuldig gekozen en bevatten geen psychotrope stoffen.

    15097

    Cannabis sativa - Eerste koude persing van de zaden