• Bio

Zwarte komijn - 50 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Nigella sativa - Eerste koude persing van de zaden van Zwarte komijn (nigella)
Parel uit de Maghreb en Klein-Azië!

Deze behoort tot de elite onder de oliën in het Oude Egypte waarvan Mohammed later zei dat ze “alles bestrijdt, behalve de dood“. Een ingrediënt met een gekruide smaak, voor de verzorging van meer acute huidproblemen zoals acne, psoriasis of zona.

Puur of vermengd te gebruiken. Ze is ook een anti-verouderingsschat en een buitenkansje voor al wie op zoek is naar een preventief anti-verouderingsvoedingssupplement.

Het geheim? De aromatische bestanddelen (waaronder thymoquinone) maken haar bijzonder actief maar de olie wordt wel goed verdragen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advice
• Helpt het natuurlijke afweersysteem te versterken.
• Bevordert de spijsvertering.
• Rijk aan essentiële vetzuren.

Cosmetisch gebruik :
• Geschikt voor droge, geïrriteerde en gekloofde huid.
• Gebruik bij haaruitval.

Tips & advies :
• Roos: Masseer 1 tot 2 keer per week de hoofdhuid met 1 tot 3 eetlepels Zwartekomijnolie. Verwarm de olie tussen de handen en masseer dan van de haarwortels tot de punten. Laat gedurende minstens 1 uur tot een hele nacht onder een vochtige handdoek rusten. Spoel met een zachte shampoo zonder sulfaten, siliconen of geëthoxyleerde stoffen.
Composition
Samenstelling in één oogopslag:
Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Bijna twee derde meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Talrijke zuiverende, immuno-stimulerende, wondhelende en/of antioxiderende actieve bestanddelen: essentiële olie uit Zwarte komijn, nigellone (antihistaminicum), vitamines en mineralen...
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte.
• Droog bewaren.
• Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.
Reference

6848

EAN

5420008509162

ACL

4843741

CNK

2488948

Nut/PL

PL 175/142

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Colloïdaal zilver 20 PPM natuurlijk - 1 L

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.

    COLLOIDAAL ZILVER

    "Bekend sinds de oudheid om zijn opmerkelijke deugden, is Colloïdaal Zilver door de eeuwen heen op grote schaal gebruikt. Het is geprezen als een natuurlijke oplossing met een breed scala aan acties, met name effectief in het behoud van een gezonde opperhuid. Dankzij het fabricageproces biedt Colloïdaal Zilver een maximale biobeschikbaarheid, snelle assimilatie en een verbeterde werking. Al deze eigenschappen geven Colloïdaal Zilver een optimale effectiviteit in de bescherming van de huid. Ons product is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of additieven en zonder chemische bestanddelen"

    BF041020

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.
    Niet op voorraad
  • BF110
    • Bio

    Zweedse balsem - 100 ml

    De bondgenoot van spieren en gewrichten, dankzij een unieke formule die Zweeds Elixir en natuurlijk siliciumdioxide combineert.

    BALSEM

    "Profiteer van alle weldoende eigenschappen van het beroemde Zweedse Elixir, gemaakt volgens de voorouderlijke methode van Maria Treben, voor een lokaal gebruik van grote efficiëntie. Bondgenoot van sporters, ideaal in massage, de BIOFLORAL Swedish Balm bevordert de flexibiliteit, de opwarming van de spieren en de beweeglijkheid van de gewrichten. Het wordt met name aanbevolen in de preventie en de zorg. De natuurlijke silica in de formulering versterkt de effecten van planten en verhoogt hun effectiviteit. Ook na de inspanning toe te passen, om te ontlasten en te ontspannen."

    BF110

    De bondgenoot van spieren en gewrichten, dankzij een unieke formule die Zweeds Elixir en natuurlijk siliciumdioxide combineert.
  • 16517
    • Bio

    GRANAATAPPEL - 30 ml

    Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    De unieke samenstelling van granaatappelzaadolie maakt het tot een revitaliserende, herstellende en kalmerende olie. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en kalmeert de huid die snel rood wordt. Het is afgestemd op de rijpere en gevoelige huid. Puur te gebruiken of te combineren met andere plantaardige oliën.

    16517

    Punica granatum - Eerste koude persing van granaatappelzaden