• Bio

Mastikboom - 5 ml Takje

Interesse in dit product ?

Delen
Pistacia lentiscus
Deze groenblijvende struik die nabij de stranden in het Middellands Zeegebied groeit, draagt lichtgroene bloemtrossen die vervolgens rood-zwarte vruchten geven. de schors wordt ingesneden om het hars, die men mastiek noemt. het hars wordt gekauwd om de adem te verfrissen. Op hete dagen in augustus vult hij letterlijk de lucht met zijn heel karakteristieke geur.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Advice
In geval van zware en vermoeide benen: Meng 2 druppels CGEO Mastiekboom + 2 druppels CGEO Atlasceder + 2 druppels CGEO Akkermunt + 2 druppels CGEO Italiaanse strobloem + 10 druppels Calophyllum PO + 30 druppels Sint-Janskruidolie. Breng enkele druppels aan op de benen in massage vanaf de enkels naar boven. Dit zorgt voor een verlichtenede en ontzwellende werking. Kan meerdere keren per dag herhaald worden.
Composition
Myrceen, pineen
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
"Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
"
Reference

15208

EAN

5420008526640

CNK

2803492

Paraf

970263442

Nut/PL

PC-344332812

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 12115
    • Bio

    Bernagie - 50 ml

    Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Dermocosmetica van bij ons! Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed. Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen. Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken.

    12115

    Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen
  • Wierook - 5 ml

    Boswellia carteri

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De beste kwaliteit van deze historische beladen essentiële olie vindt men in Jemen, het land van de Koningin van Sheba. Wierook werd en wordt gebruikt voor de fumigatie bij vele rituele ceremoniën, de aromatherapeut gebruikt wierook voor zijn genezende en schimmeldodende kwaliteiten en voor het bevorderen van de meditatie. Let wel, wierook (incense in het Engels) wordt vandaag fout gebruikt voor een groot aantal geurproducten.

    80

    Boswellia carteri
  • Gel blauwe plekken en builen - 15 ml

    Verzachtend bij vallen en stoten

    PRANABB

    Deze gel « Blauwe plekken en Builen » Pranabb is een verzachtende gel op basis van 100% biologische* essentiële oliën van Italiaanse strobloem, kurkuma en akkermunt voor een fris effect. En verrijkt met 100% biologische* Arnica en Calophyllum plantaardige oliën, gekend voor hun verzachtende en huidweefselherstellende eigenschappen. In miniformaat, steeds bij de hand, is de PranaBB gel « Blauwe plekken en Builen » een kostbare bondgenoot voor de baby die dag na dag zijn wereld en de hindernissen ontdekt.

    17514

    Verzachtend bij vallen en stoten