• Bio

Bernagie - 50 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Borago officinalis - Eerste koude persing van de zaden van de Bernagiebloemen
Dermocosmetica van bij ons!

Een olie ideaal voor rijpere vrouwen en huidtypes die heel wat te verduren hebben. De iets hogere prijs dan normaal is te wijten aan het lage rendement van de plant. De niet te evenaren dermocosmetische effecten maken dit dan weer ruimschoots goed.

Ook als voedingssupplement (menopauze, regels, artritis...) zal zij zelfs de meest veeleisende personen tevreden stellen. Bernagie is een vergeten kruid uit onze tuinen.

Nochtans bevatten de kostbare zaden een schat voor de gezondheid en schoonheid. Ze is niet vet en ideaal om als beginneling of als fan van de natuurlijke dermocosmetica de verzachtende en verlichtende effecten van plantaardige oliën te ontdekken.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
10 g (1 soeplepel) per dag.
Advice
Cosmetisch gebruik :
• Geschikt voor huidmassage met of zonder essentiële oliën.
• Geeft kracht, soepelheid en elasticiteit aan de huid.

Tips & advies :
• Rimpels: Geen enkel cosmeticaproduct kan een diepe rimpel weggommen, maar een dagelijkse gezichtsmassage met enkele druppels Bernagie kan wonderen verrichten!
Verwarm altijd de druppels van de gekozen PO tussen de palmen alvorens het gelaat van binnen naar buiten en van boven naar beneden te masseren. Rek de rimpels uit om ze met kleine cirkelvormige bewegingen te masseren.
Composition
Samenstelling in één oogopslag :
Iets meer dan de helft bestaat uit meervoudig onverzadigde omega 6-vetzuren, waarvan 20% gamma-linoleenzuur (staat bekend als endocrien regulator en is huidherstellend). Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Nog een vijfde bestaat uit verzadigde vetzuren. Antioxiderende fytosterolen en vitamine E.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Beschermen tegen licht en warmte. Droog bewaren.
• Ten minste houdbaar tot 3 maanden na opening.
Reference

12115

EAN

5420008518324

ACL

8176218

CNK

3246592

Nut/PL

175/71

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • 16237
    • Bio

    Roller Insectenbeten - 15 ml

    Verzachtende gel - Praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen

    AROMAPIC

    Deze verzachtende gel kalmeert onmiddellijk de jeuk bij insectenbeten. De essentiële oliën van spijklavendel, akkermunt, kurkuma, en boerenworm kruid hebben verzachtende en kalmerende eigenschappen. De gel, onder de vorm van een roller, is praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen.

    16237

    Verzachtende gel - Praktisch in gebruik en gemakkelijk om overal mee te nemen
  • 050273
    • Bio

    DERMAGEM - 30 ml

    Huidcomplex - Zuiver en herstel uw huid

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    DERMAGEM is een complex uit de geconcentreerde gemmotherapie. Het complex is nuttig in geval van atopische huid en zorgt#nbsp# zowel voor een diepgaande werking op het terrein als voor verlichting van de symptomen zoals jeuk en roodheid van de huid. Dermagem draineert de huid grondig en bevordert eliminatie van toxinen en regelt de zuurtegraad wat bijdraagt tot herstel van de barrièrefunctie van de huid. Het complex is een synergie van olm, eik, zwarte bes en wollige sneeuwbal knoppen. Olm is een excellente huiddraineur die door de aanwezigheid van zink een jeukstillende werking heeft. Eik is rijk aan zink en silicium en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid.

    050273

    Huidcomplex - Zuiver en herstel uw huid
  • 15208
    • Bio

    Mastikboom - 5 ml

    Pistacia lentiscus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze groenblijvende struik die nabij de stranden in het Middellands Zeegebied groeit, draagt lichtgroene bloemtrossen die vervolgens rood-zwarte vruchten geven. de schors wordt ingesneden om het hars, die men mastiek noemt. het hars wordt gekauwd om de adem te verfrissen. Op hete dagen in augustus vult hij letterlijk de lucht met zijn heel karakteristieke geur.

    15208

    Pistacia lentiscus