Niaouli - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Melaleuca quinquenervia
Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
?Voeg 4 druppels jojoba plantaardige olie toe per druppel essentiële olie. Breng dit uitzonderlijk mengsel met een subtiele en natuurlijke geur, lokaal aan op de betreffende zones. Vermijd hierbij de slijmvliezen en de oogomtrek.
Advice
1 druppel CGEO Niaouli + 1 druppel CGEO Rozengeranium Egyptische in uw nachtcrème volstaat om u te laten genieten van de werking als huidtonicum van deze fantastische essentiële olie.
Composition
1,8 cineole, viridiflorol
Precautions
Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet gebruiken in geval van allergie aan één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 7 jaar. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Uitwendig gebruik.
Reference

15156

EAN

5420008526282

CNK

2761799

Nut/PL

2860347

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Hô-hout - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct linalol

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hô hout maakt deel uit de botanische familie Cinnamomum, net zoals Ravintsara bijvoorbeeld. De volledige botanische naam is Cinnamomum camphora CT linalol, wat verwarrend is want men zou denken dat het Ravintsara is maar het gaat wel over een ander chemotype. De essentiële olie van Hô-hout wordt gedistilleerd uit de schors van een boom van China, ook bekend als Shiu hout of Chinese laurier. De biochemische samentstelling van de EO van Hô Hout en Rozenhout gelijken zeer sterk op elkaar. Hô-hout EO is uitstekend werkzaam en wordt door de huid goed verdragen.

    5455

    Cinnamomum camphora ct linalol
  • 12116
    • Bio

    Jojoba - 50 ml

    Simmondsia chinensis - Eerste koude persing van Jojobazaden

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Het goud van de Inca’s ! Een vloeibare plantaardige was die erg verwant is aan de huid en die geschikt is voor alle cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen, zelfs op een vette huid. Trekt heel goed in en zorgt voor een zijdezachte huid. Jojoba was de bondgenoot van de Inca-traditie. De volkeren van Centraal- en Zuid-Amerika gebruikten ze om zich tegen de zon te beschermen of om er zich op voor te bereiden. Vandaag vinden we jojoba terug in vele cosmetische bereidingen die de talgafscheidingen regelen of die fijne, droge of breekbare haren mooier maken.

    12116

    Simmondsia chinensis - Eerste koude persing van Jojobazaden
  • 7262
    • Bio

    Javaanse citronella - 10 ml

    Cymbopogon winterianus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Zoals alle planten uit de Cymbopogons-familie is de Javaanse citronella een kruid afkomstig van Indonesië, dat lange smalle bladeren, lineaire takken en een lineaire bloeiwijze heeft. Citronella’s zijn grote wintervaste kruiden die geteeld worden of in het wild voorkomen in tropische streken : Java, Sri Lanka ... Haar risse, groene citroenachtige geur lijkt erg op die van melisse in wiens plaats ze soms wordt gebruikt.

    7262

    Cymbopogon winterianus