Fijne lavendel BOB - 5 ml Bloeiende top

Interesse in dit product ?

Delen
Lavandula angustifolia
"De Fijne lavendel BOB essentiële olie wordt bekomen door stoomdistillatie van de bloemtoppen van Lavandula angustifolia P Miller. Deze soort komt voort uit een populatie planten van lokale oorsprong die enkel door zaaien worden vermeerderd, zodat de unieke afkomst van elke Lavendelplant en de rijkdom van de variëteit verzekerd zijn.
De Fijne lavendel BOB wordt gekweekt op bergachtige terreinen op een hoogte minimum van 800 meter en geniet daardoor van frisse temperaturen die zorgen voor een aromatische finesse van de essentiële olie. Bovendien beperkt het gebrek aan water in de bodem van deze bergachtige streek de vegetatieve groei en kan het metabolisme van de plant zich richten op de synthese van aromatische bestanddelen.
De Fijne lavendel BOB wordt gekarakteriseerd door haar bijzondere olfactieve kwaliteiten en kan onmiddellijk herkend worden door ongeëvenaarde subtiliteit van haar parfum.
Het label BOB* garandeert de kwaliteit en de oorsprong van de essentiële olie
« Berschermde O
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Advice
1 druppel op de polsen voor instant rust of voor een subtiel parfum die ons doet denken aan ‘la douce et belle Provence’.
Composition
Linalol, linalyl acetaat
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Zonder bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

13177

EAN

5420008521836

ACL

6024830

CNK

3416567

Nut/PL

PL175/60

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Calophyllum - 50 ml
    • Bio

    Calophyllum - 50 ml

    Calophyllum inophyllum - Eerste koude persing van de noten van de Calophyllum

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Een echt medicijnenkistje alleen voor haar! De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met één woord beschreven: Regenereren ! Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage. Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...

    6732

    Calophyllum inophyllum - Eerste koude persing van de noten van de Calophyllum
  • 3519
    • Bio

    Zonneroosje - 5 ml

    Cistus ladaniferus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Het is een struik met mooie witte bloemen, een roze of paars hartje en met groen-grijze blaadjes met een blinkende bovenkant en een matte, wat plakkerige onderkant. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke werking tegen de steeds meer opkomende auto-immune aandoeningen.

    3519

    Cistus ladaniferus
  • 15871
    • Bio

    Hydrolaat Echte Lavendel - 150 ml

    Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten

    HYDROLATEN

    De hydrolaat van Lavendel is gunstig : Bij huidverzorging: dit hydrolaat werkt verzachtend en biedt verlichting bij geïrriteerde, kwetsbare of aangetaste huiden door de zon. Ideaal bij kleine brandwondjes, rode vlekken en erytheem (babybilletjes, wrijving). Bij haarverzorging: het helpt de irritatie van de hoofdhuid te verzachten. Zonder bewaarmiddelen - Alcohol-vrij - Onverdund.

    15871

    Lavandula angustifolia - Distillatie van verse planten