Mandravasarotra - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Cinnamosma fragrans
"Deze altijd groene boom is afkomstig uit Madagaskar, is zeer aromatisch en kan wel 5 m hoog worden. In het Madagaskisch betekent Mandravasarotra ""hetgeen het kwaad ver afhoudt"". Deze plant wordt het meest gebruikt door de volkeren die in het westen van het eiland wonen. In deze Sakalavastreek wordt hij Motrobeatiagnana of Motrobreatianina genoemd, wat ""groot vuur in de buik"" betekent, want zijn volledig bovengronds gedeelte heeft een pikante en brandende smaak. Naargelang de verschillende Madagaskische dialecten wordt hij ook anders genoemd, Fanalamangidy ""die de bitterheid wegneemt"" of Mangidymanitra ""die de bitterheid ruikt"" of Sakarivohazo ""gemberhout"" of Sakaihazo ""peperboom""."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
Dosage
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Advice
Breng gedurende de winterperiode enkele druppels CGEO Mandravasarotra aan op de borst, de rug of op de voetzolen om de natuurlijke weerstand te versterken.
Composition
1,8 cineole, monoterpeen
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte. Zie bijsluiter.
Reference

6751

EAN

5420008596957

ACL

4702414

CNK

2431328

Nut/PL

PC-009486720

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Soléo

    Draadloos - Herlaadbare batterij en ingebouwde zonnecel

    AROMA-VERSTUIVER

    Deze draadloze SOLEO verstuiver met ingebouwde zonnecel werkt volledig autonoom en kan dankzij zijn compacte vorm en herlaadbare batterij overal mee naartoe worden genomen: buiten om in alle rust van de zomer te genieten of binnen in elke leefruimte van de woning, zelfs wanneer er geen stopcontact onmiddellijk beschikbaar is. De verstuiver werkt zonder staafjes en is erg gebruiksvriendelijk waardoor hij onmiddellijk klaar is voor gebruik: u moet enkel het flesje met etherische olie (10-30ml) erop vastschroeven. De verstuiver zal straks deel uitmaken van uw dagelijkse leven. Het zal moeiteloos een gepersonaliseerde geurbeleving in al uw leefruimtes binnen en buiten tot stand brengen, en zo voor heerlijke momenten van ontspanning of gezellig samenzijn zorgen. Recupelbijdrage inbegrepen.

    18138

    Draadloos - Herlaadbare batterij en ingebouwde zonnecel
  • 3924
    • Bio

    Zoete sinaasappel - 10 ml

    Citrus sinensis

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De vrucht Citrus sinensis is afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en tropische streken en wordt ‘zoete sinaasappel’ genoemd om zich te onderscheiden van de ‘bittere sinaasappel’ (Citrus aurantium). De oorsprong van deze sinaasappelboom ligt in de Himalaya en Zuid-China. Het zijn de Portugezen die deze vrucht rond het jaar 1400 hebben meegebracht. Sindsdien verspreidde de teelt zich in grote mate over verschillende landen. De kleine zoete sinaasappelboom, familie van de Rutaceae, is een oude hybride die waarschijnlijk is ontstaan uit de kruising tussen de Citrus maxima en de Citrus reticulata."

    3924

    Citrus sinensis
  • Citroeneucalyptus - 10 ml

    Eucalyptus citriodora

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De citroeneucalyptus van Madagaskar of Vietnam heeft lancetvormige blaadjes, witte bloemen met veel meeldraden en houtachtige hemisferische vruchten, hij geeft de belangrijkste essentiële olie voor het snel verzachten van belangrijke ontstekingshaarden. De behandeling is opvallend efficiënt, maar uw doortocht op kantoor zal een onuitwisbaar olfactorisch spoor nalaten dat al dan niet geapprecieerd zal worden !

    240

    Eucalyptus citriodora