SIROOP PROPOLIS - 150 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Hoest, verminderde immuniteit
Propolissiroop is ideaal bij een moeilijkere ademhaling in combinatie met een verminderde immuniteit. De werking van propolis wordt versterkt door de beukenknop, een erkend natuurlijk stimulerend middel voor de immuniteit, dat het lichaam er zo weer bovenop zal helpen. Bruine propolis wordt gecombineerd met groene propolis, die helpt om het immuunsysteem te versterken. De combinatie van de knoppen van hazelaar, hysop en vlier zijn doeltreffend om het ophoesten van slijm te bevorderen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 18 jaar
  • Zwangerschap NO
Dosage
Volwassene vanaf 18 jaar: 5 ml, 3 x per dag
Composition
Vlierbessensiroop* (rietsuiker*, vlierbessen*, water; honing*); rietsuiker*, duindoornsap*; honing* ; bevochtigingsmiddel: plantaardige glycerine**; alcohol* (<5% vol.); moedertinctuur van rode zonnehoed* en van groene en bruine propolis*; glycerinemaceraten van knoppen van gewone beuk*, van knoppen van populier* en van knoppen van hazelaar* ; waterige extracten van griekse alant*, van malrove* en van hyssop* ; essentiële olie van rozemarijn ct cineol*, van citroen*en van chinese kaneelboom*
*Bestanddel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Contrôle Certisys-BE-BIO-01)
Precautions
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanger voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen en adolescenten onder 18 jaar.
Reference

020385

EAN

5407008640606

ACL

6326500

CNK

4511952

Nut/PL

PL 521/132

Regulatory status

Dietary supplement