• Bio

Ricinus - 100 ml

Toepassingsgebieden

Schoonheidsverzorging

Interesse in dit product ?

Delen
Ricinus communis - Eerste koude persing
Haar Engelse naam, Castor oil, schiep vaak verwarring, want deze olie komt helemaal niet uit de klieren van de bever! Eigenlijk verving ze dit ingrediënt, dat op een bepaald moment in de parfumerie werd gebruikt. Vandaar de naam Castor oil.

Nagel- en haarverzorging: Ricinusolie heeft een dikke textuur, beschermt en voedt droog en beschadigd haar. Het versterkt ook broze en kwetsbare nagels.
Labels
  • BIO (Eco)
  • Vanaf de geboorte
Dosage
• Gebruiksaanwijzing : Voor het haar : Breng 2 à 3 keer per week de olie aan op het haar en masseer in, dek af met een warme handdoek en laat gedurende een 1/2 uur tot 1 uur inwerken ; was vervolgens het haar met shampoo.

• Voor de nagels : Breng elke avond voor het slapengaan een druppel olie aan op elke nagel, masseer vervolgens de olie op de nagel en de nagelriem.
Composition
Ricinus communis seed oil*, Tocopherol.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Beschermen tegen licht en warmte.
• ENKEL VOOR UITWENDIG gebruik.
• Niet innemen.
Reference

18504

EAN

5420008542749

ACL

6287377

CNK

4316311

Nut/PL

2510496

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Tijgernoot - 50 ml

    Cyperus esculentus - Eerste koude persing

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Rijk aan omega 6 en 9, plantaardige tijgernootolie zorgt voor soepelheid en beschermt de huid tegen uitdroging. Ideaal voor de droge huid. Vroeger bekend om haargroei te beperken, wordt het ook gebruikt na ontharing.

    19926

    Cyperus esculentus - Eerste koude persing
  • Italiaanse strobloem - 5 ml

    Helichrysum italicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

    288

    Helichrysum italicum
  • Tarwekiem - 50 ml

    Triticum vulgare - Eerste koude persing van tarwekiemen

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Voedingsbron ! Een olie rijk aan vitamine E om veroudering tegen te gaan. Deze dikkere olie ruikt heerlijk naar brood en granen. Ze is iets moeilijker te bewaren en het is aangeraden ze snel na opening op te maken. De drogere en rijpere huiden zullen ze als cosmeticaproduct sterk appreciëren. Ze wordt puur gebruikt of in combinatie met een olie die meer doordringt, zoals jojoba, hazelnoot of zwarte komijn. In kleine hoeveelheden is ze ook ideaal voor het ontbijt in yoghurt of bij granen!

    866

    Triticum vulgare - Eerste koude persing van tarwekiemen