Plantaardige olie ARNICA - 50 ml

Toepassingsgebieden

Spieren en gewrichten

Interesse in dit product ?

Delen
Arnica montana - 100% zuiver en natuurlijk
Labels
  • Voor het hele gezin
  • Vegan
Dosage
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.
Composition
Olea europaea fruit oil, Helianthus annuus seed oil, Arnica montana flower extract, Tocopherol.
Precautions
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Beschermen tegen licht en warmte. Vermijd contact met de ogen. Niet aanbrengen op beschadigde huid. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar. UITWENDIG GEBRUIK.
Reference

18494

EAN

5420008542695

ACL

6279686

CNK

4277323

Nut/PL

1709844

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Spieren en gewrichten

  • 15219
    • Bio

    Saturejatijm - 10 ml

    Thymus satureioides

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Saturejatijm is afkomstig uit Noord-Afrika en groeit in steenachtige droge bodems. Tijm is het voorbeeld van een plantensoort die het nut van chemotypes weergeeft. Er bestaan verschillende chemische soorten tijm waarvan de chemische samenstelling van de essentiële olie verschilt naargelang de biotoop waarin de tijm zich bevindt. De factoren die de samenstelling en dus de therapeutische werking beïnvloeden, zijn : het aantal uren zonneschijn, de hoogte, de soort bodem, de zuiverheid van de lucht …"

    15219

    Thymus satureioides
  • 7541
    • Bio

    Gember - 5 ml

    Zingiber officinale

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De wortelstok van gember wordt reeds meer dan 6000 jaar gebruikt in India en China voor het behandelen van maagproblemen, diarree en misselijkheid, maar ook voor zijn culinaire doeleinden. Op het ogenblik hebben meerdere dubbelblinde testen met placebo de doeltreffendheid en de onschadelijkheid van gember aangetoond voor het behandelen van zwangerschaps- en postoperatieve misselijkheid. De «E-commissie» voor de fytotherapie erkent het medicinaal gebruik van de wortelstok van gember om spijsverteringsproblemen te behandelen en misselijkheid ten gevolge van reisziekte te voorkomen.

    7541

    Zingiber officinale