• Bio

Kracht en vitaliteit - 30 ml

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Den en Ravintsara - Tonifiërende en stimulerende frisheid
Een levendig en tonifiërend akkoord met fruitige en groene geurnoten.

Alle versterkende energie van Ravintsara, Den en Munt geconcentreerd in een dynamiserende en stimulerende geurcompositie. Deze mengeling van essentiële oliën helpen u om tonus en vitalteit terug te vinden in geval van voorbijgaande vermoeidheid en moeilijke perioden in de winter.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).
Composition
100% biologische* essentiële oliën : Zeeden, Eucalyptus globulus, Brede pepermuntboom, Groene munt, Zoete sinaasappel, Ravintsara, Mandravasarotra.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Reference

14745

EAN

5420008525353

ACL

6102937

CNK

3761368

Nut/PL

PC-343810618

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • BF150
    • Bio

    Vier dieven azijn - 500 ml

    Een voorouderlijke remedie ontdekt tijdens pestepidemieën, met verbazingwekkende deugden!

    ZWEEDS ELIXIR

    Bekend om zijn stimulerende deugden en zijn vermogen om de immuniteit te verhogen, doet de 4 Dieven-Azijn echt wonderen in de winter, dankzij de gecombineerde eigenschappen van pepermunt, rozemarijn, salie en tijm die helpen om de natuurlijke afweer te versterken. De 17e eeuwse legende vertelt over 4 struikrovers die tijdens een pestepidemie huizen binnenvielen zonder besmet te zijn. Hun geheim? Ze dronken en wreven hun lichaam in met azijn waarin ze verschillende planten en specerijen macereren! De knoflook die een onderdeel van deze remedie is draagt bij aan de verdediging tegen schadelijke micro-organismen (bacteriën, schimmels). Het heeft ook belangrijke antioxiderende eigenschappen, dankzij de synergie van kaneel, knoflook en tenen. Vooral aanbevolen voor gorgeldrank of inhalatie voor de keel en de luchtwegen, maar ook voor inwendig gebruik, om te stimuleren in geval van vermoeidheid. Het is ook van toepassing op dieren voor het ontgeuren van het haar.

    BF150

    Een voorouderlijke remedie ontdekt tijdens pestepidemieën, met verbazingwekkende deugden!
    Niet op voorraad
  • Eucalyptus globulus - 10 ml

    Eucalyptus globulus

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze eucalyptus komt wereldwijd voor (Spanje, Chili, India, China ...) en wordt dikwijls gebruikt voor zijn genezende eigenschappen. Deze mooie boom komt van de aromatische familie van de Myrtaceae en heeft antivirale, schimmeldodende, antibacteriële en slijmoplossende eigenschappen.

    246

    Eucalyptus globulus
  • Cube - Blauw

    ultrasone verstuiver - Transparant lichteffect

    AROMA-VERSTUIVER

    Trendy design Creëer je eigen aromatische sfeer om je thuis te voelen dankzij de subtiele verstuiving van essentiële oliën. De ultrasone Cube-verstuiver voor essentiële oliën geeft de huidige trend aan : terugkeren naar eenvoudige en tijdloze geometrische vormen voor pure leefruimtes. Dit exclusief en kwalitatief model, beschikbaar in 2 kleuren (wit en blauw) heeft alles in huis om uw interieur die olfactorische en design-touch te geven. Aangewezen voor een oppervlakte van 20 m². Recupelbijdrage inbegrepen.

    15778

    ultrasone verstuiver - Transparant lichteffect