• Bio

Eucaly’Pur - 30 ml

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Eucalyptus en Munt - Frisse en zuiverende geuren
Dit parfum met frisse en houtachtige geurnoten doet denken aan de statigheid van de boom.

Groene en luchtige frisheid, gekarakteriseerd door Eucalyptus, Munt en Den. Deze geur combineert de zachtheid en de energie van het bos om u dagelijkse bescherming te geven. Maak de ademhaling vrij dankzij de zuiverende en balsemende geuren.
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).
Composition
100% biologische* essentiële oliën : Atlasceder, Brede pepermuntboom, Eucalyptus smithii, Eucalyptus globulus, Grove den, Akkermunt, Pepermunt, Echte marjolein, Vetiver.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.
Reference

14744

EAN

5420008525346

ACL

6102934

CNK

3760253

Nut/PL

PC-343810915

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • Citroen verbena - 5 ml

    Lippia citriodora

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze uit Zuid-Amerika afkomstige plant heeft een zeer aangename geur en smaak en wordt al zeer lang gebruikt voor het bereiden van rustgevende kruidenthee. Niets is beter om gelukkige en gezellige momenten te delen. Vandaag heeft de sympatieke citroenverbena de hele wereld verleid."

    15200

    Lippia citriodora
  • Ravintsara - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct cineole

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.

    545

    Cinnamomum camphora ct cineole
  • 2453
    • Bio

    Eucalyptus radiata - 10 ml

    Eucalyptus radiata ssp radiata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze boom houdt van droge bodems en subtropische hoogtes, de eucalyptus radiata heeft een grijs-blauwe stam, een vezelige schors, jonge afgeronde blaadjes en volwassen lancetvormige blaadjes. De Australische aboriginals gebruiken de verse blaadjes als verband voor wonden.

    2453

    Eucalyptus radiata ssp radiata