DETOX EXPRESS - Monodosis 7x10ml

Toepassingsgebieden

Drainage, detox en afslanken

Interesse in dit product ?

Delen
Grondige lichaamszuivering
Helpt toxines op natuurlijke wijze te elimineren in 7 dagen wanneer dit nodig is. Globale werking op het organisme: herstart en stimuleert het metabolisme om periodes van overdaad tegen te gaan, een vastenkuur te ondersteunen of het lichaam te zuiveren na een behandeling of een zware fysieke inspanning. Je lichaam, innerlijke welzijn en vitaliteit worden weer in evenwicht gebracht. Berk en rozemarijn werken in op de lever en de nieren. Het zijn antioxidanten en ontgifters. Olm ontgift de huid, tamme kastanje ondersteunt het lymfestelsel om de algemene dynamiek van het lichaam weer op gang te brengen en struikhei werkt ontzurend.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 12 jaar
  • Vegan
Dosage
1 monodosis per dag ‘s morgens nuchter. Goed schudden voor gebruik, dan de dop breken. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden.
Composition
Pruimensap* (Prunus domestica L.), appelsap* (Malus domestica L.); glycerinemaceraten van: knoppen van zachte berk* (Betula pubescens Ehrh.), knoppen van ruwe berk* (Betula pendula Roth), jonge scheuten van ozemarijn* (Rosmarinus officinalis L.), knoppen van olm* (Ulmus campestris L.), knoppen van tamme kastanje* (Castanea sativa Mill.), jonge scheuten van struikhei* (Calluna vulgaris (L.) Hull).

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw
Reference

050731

EAN

5407008641665

ACL

6345534

CNK

4676086

Nut/PL

PL 521/137

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Drainage, detox en afslanken

  • Italiaanse strobloem - 5 ml

    Helichrysum italicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

    288

    Helichrysum italicum
  • Pompelmoes - 10 ml

    Citrus paradisi

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze struik draagt vruchten met een gele of roze schil die eetbaar zijn en een adstringerende, lichtzoete smaak hebben. Het vruchtvlees is in 12 partjes verdeeld. De vruchten groeien in trossen, vandaar de Engelse naam grapefruit.

    15203

    Citrus paradisi
  • 117
    • Bio

    Katrafay - 10 ml

    Cedrelopsis grevei

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze struik uit Madagaskar produceert een essentiële olie afkomstig van zijn schors. Haar biochemische samenstelling is zeer origineel door de sesquiterpeen die ze bevat : heldere ishwaran en lichtgeel tot oranje van kleur, haar houtachtige en balsemachtige geur is zeer aangenaam.

    117

    Cedrelopsis grevei