TRANSIGEM - Spray

Interesse in dit product ?

Delen
Darmtransitcomplex - Hervind een regelmatige transit
Een verstoorde of vertraagde transit komt bij talrijke mensen veelvuldig voor en leidt tot dagelijkse ongemakken. TRANSIGEM herstelt het evenwicht van de intestinale transit dankzij de synergie van de jonge bladeren van vlier en rozemarijn. Vlier, een bodemzuiverende plant, werkt als een ware «straatveger» op het intestinale ecosysteem. Rozemarijn bevordert elke vorm van eliminatie dankzijn zijn positieve invloed op de hepatische sfeer. Het verse gemberextract zorgt voor een zachte beweging van de darmspieren.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Vanaf 6 jaar
  • Zwangerschap NO
  • Vegan
Dosage
1 verstuiving in de mond maximaal 5 maal per dag.
Composition
Jonge bladeren van gewone vlier , jonge scheuten van rozemarijn , moedertincturen van gemberwortel , stinkende gouwe , gentiaanwortel , wilde cichorei , kaneel schors
Reference

050242

EAN

5407008640859

ACL

6335773

CNK

4629275

Nut/PL

PL521/189

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Spijsvertering en gezond darmstelsel

  • 16695
    • Bio

    Massage olie - Buik comfort - 30 ml

    Verzacht bij buikspanning

    PRANABB

    De massageolie Buik Comfort is speciaal aangepast voor een comfortabele babymassage tijdens de spijsvertering: het kalmeert en verlicht de buikspanning; verrijkt met essentiële oliën van Venkel, Gember, Zoete Sinaasappel en Groene Munt, bevordert De massageolie Buik Comfort het welzijn van de kleintjes tijdens de spijsvertering terwijl de plantaardige oliën van Kokos, Zoete Amandel en Zonnebloem de gevoelige huid van baby voedt en beschermt.

    16695

    Verzacht bij buikspanning
  • BF150
    • Bio

    Vier dieven azijn - 500 ml

    Een voorouderlijke remedie ontdekt tijdens pestepidemieën, met verbazingwekkende deugden!

    ZWEEDS ELIXIR

    Bekend om zijn stimulerende deugden en zijn vermogen om de immuniteit te verhogen, doet de 4 Dieven-Azijn echt wonderen in de winter, dankzij de gecombineerde eigenschappen van pepermunt, rozemarijn, salie en tijm die helpen om de natuurlijke afweer te versterken. De 17e eeuwse legende vertelt over 4 struikrovers die tijdens een pestepidemie huizen binnenvielen zonder besmet te zijn. Hun geheim? Ze dronken en wreven hun lichaam in met azijn waarin ze verschillende planten en specerijen macereren! De knoflook die een onderdeel van deze remedie is draagt bij aan de verdediging tegen schadelijke micro-organismen (bacteriën, schimmels). Het heeft ook belangrijke antioxiderende eigenschappen, dankzij de synergie van kaneel, knoflook en tenen. Vooral aanbevolen voor gorgeldrank of inhalatie voor de keel en de luchtwegen, maar ook voor inwendig gebruik, om te stimuleren in geval van vermoeidheid. Het is ook van toepassing op dieren voor het ontgeuren van het haar.

    BF150

    Een voorouderlijke remedie ontdekt tijdens pestepidemieën, met verbazingwekkende deugden!
    Niet op voorraad
  • Roomse kamille - 5 ml

    Chamaemelum nobile

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten.

    107

    Chamaemelum nobile