• Bio

Rozengeranium cv bourbon - 10 ml Blad

Interesse in dit product ?

Delen
Pelargonium x graveolens bourbon
De geranium is afkomstig uit Zuid-Afrika (moederplant = pelargonium graveolens) en werd veel gekruist wat cultivars opevert in Egypte, China en Réunion. De term "Bourbon" betekent "eilanden": de cultivar "bourbon" is afkomstig van de Indische Oceaan (Réunion) maar ook van Madagaskar waar de bodem geschikt is voor de groei. de oogst vindt plaats bij het begin van de bloei. Ze heeft de voorkeur aan de heuvels in de kustgebieden en aan zandduinen in volle zon.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 3 druppels per dag.
Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 3 druppels – 120 mg.
Advice
2 druppels CGEO Geranium CV bourbon + 2 druppels CGEO Italiaanse strobloem + 2 druppels CGEO Zonneroosje + 4 druppels Argan PO aan te brengen op een recente striem met knijpende bewegingen inmasseren, 3 keer per dag tot verbetering. Let op: niet tijdens de zwangerschap.
Composition
Citronnellol, geraniol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
• Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl.
• De aanbevolen dosering niet overschrijden.
• Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar.
• Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

765

EAN

5420008512612

CNK

2800431

Nut/PL

PL 175/95

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Italiaanse strobloem - 5 ml

    Helichrysum italicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

    288

    Helichrysum italicum
  • 16654
    • Bio

    Gel Aloë vera+ - 100 ml

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera

    NEUTRALE BASISSEN

    Creëer eenvoudig uw persoonlijke verzorging dankzij de innovatieve formule die een plantaardig oplosmiddel bevat dat de essentiële en plantaardige oliën de mogelijkheid biedt om perfect vermengd te worden met de aloë vera-gel, zonder faseverschil, voor een praktisch en optimaal gebruik. Vloeibare gel, niet vettig, wordt snel opgenomen - Alle huidtypes - Lichaam en gezicht - Zonder alcohol - Zonder allergenen?- Zonder parfum. Aloë vera wordt erkend voor zijn kalmerende en bijzonder regenererende eigenschappen die ervoor zorgen dat de huiduitslag vermindert en de huid beter herstelt. Aloë vera is van nature rijk aan actieve bestanddelen, waaronder aloverose. Hij houdt de huid gehydrateerd en maakt haar zacht en soepel. AROMASELF Gel Aloë vera+ is ideaal voor uw welzijns- en cosmetische synergieën.

    16654

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 97% Aloë vera
  • Teunisbloem - 60 capsules

    Oenothera biennis L. - Eerste koude persing van de zaden van de teunisbloem

    PLANTAARDIGE OLIË CAPS

    VEGAN-capsules. Elke capsule bevat 750 mg ‘vierge’ plantaardige teunisbloemolie*, rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA) en linolzuur, twee essentiële vetzuren van het omega 6-type die essentieel zijn voor het lichaam. Alle eigenschappen van een kwaliteitsvolle plantaardige olie: ‘vierge’ (van eerste koude persing, .. ), ongeraffineerd en verkregen door mechanische en koude presing van de zaden.

    17247

    Oenothera biennis L. - Eerste koude persing van de zaden van de teunisbloem