• Bio

Pepermunt - 5 ml Bovengrondse delen

Interesse in dit product ?

Delen
Mentha piperita
"Mentha x piperita is een hybride ontstaan uit de Mentha aquatica en de Mentha spicata, deze plant is 80 cm hoog en winterhard.
Zijn stengels zijn vierhoekig, zijn ovale, scherpe en gekartelde bladeren staan tegenover elkaar. Deze plant houdt van frisse gronden en van klei- en kalkachtige gronden. De distillatie gebeurt in juni, net voor het bloeien."
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO AB
  • BIO UE
Dosage
1 a 2 druppels inslikken op een neutrale drager, maximum 4 druppels per dag. Aanbevolen maximale dagelijkse dosis per olië : 4 druppels – 150 mg.
Advice
Voor een frisse adem voor een afspraakje: doe 1 druppel CGEO Pepermunt op 1/4 klontje rietsuiker om op te zuigen. Dit zal ook de spijsvertering bevorderen.
Composition
Menthol, menthone
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).
Precautions
"Vraag raad aan een gezondheidsprofessional. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet gebruiken ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 6 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
"
Reference

2434

EAN

5420008524349

ACL

6036764

CNK

2732295

Nut/PL

PL 175/96

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Spijsvertering en gezond darmstelsel

  • Kurkuma

    Antioxidant - Met zijn licht kruidige smaak is de Curcuma infusie een echt concentraat van effectiviteit voor uw welzijn en uw dagelijkse fitheid.

    INFUSIES

    "Dankzij de waardevolle synergie van de actieve planten waaruit het bestaat, is de Curcuma oosterse infusie een echt concentraat van efficiëntie voor uw welzijn en uw dagelijkse fitheid: - Kurkuma helpt om de goede werking van de gewrichten en pezen te behouden. - De combinatie van kurkuma en gember zorgt voor formidabele antioxiderende eigenschappen. - Kardemom, kaneel, nootmuskaat en zwarte peper dragen ook bij aan een goede spijsvertering. - Kurkuma en zwarte peper hebben een gunstig effect op de leverfunctie. - Kardemom, gember en zwarte peper helpen het immuunsysteem te ondersteunen."

    BF011060

    Antioxidant - Met zijn licht kruidige smaak is de Curcuma infusie een echt concentraat van effectiviteit voor uw welzijn en uw dagelijkse fitheid.
  • Roomse kamille - 5 ml

    Chamaemelum nobile

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten.

    107

    Chamaemelum nobile
  • 15205
    • Bio

    Pompelmoes - 10 ml

    Citrus paradisi

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze struik draagt vruchten met een gele of roze schil die eetbaar zijn en een adstringerende, lichtzoete smaak hebben. Het vruchtvlees is in 12 partjes verdeeld. De vruchten groeien in trossen, vandaar de Engelse naam grapefruit.

    15205

    Citrus paradisi