MEIDOORN - Spray

Toepassingsgebieden

Betere bloedsomloop

Interesse in dit product ?

Delen
Crataegus oxyacantha L. gemmae - De knop van het hart
Alle weldaden van de boom worden terug gevonden in de meidoornknop die traditioneel gebruikt wordt voor circulatieproblemen. Meidoorn kan gerust een langere tijd gebruikt worden omwille van zijn evenwichtbrengende eigenschappen.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Voor het hele gezin
  • Vegan
Dosage
1 verstuiving maximaal 5 keer per dag.
Composition
Knoppen van meidoorn.*
Reference

030151

EAN

5407008641481

ACL

6335765

CNK

4629309

Nut/PL

PL521/02

Regulatory status

Dietary supplement

Andere producten in dit toepassingsgebied Betere bloedsomloop

  • 6143
    • Bio

    Groenlandse Moeraspalm - 5 ml

    Ledum groenlandicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De Groenlandse moeraspalm levert een zeldzame, kostbare en heel doeltreffende essentiële olie. Haar prijs is echter zeer hoog. In ernstige situaties vindt men vaak redding bij deze essentiële olie die tegelijk eenvoudig en complex is. De werking overstijgt immers elke logische biochemische verklaring. Enkel therapeuten die ervaring hebben met deze essentiële olie kennen er de waarde van. Een essentiële olie met een zeer groot potentieel in de toekomst.

    6143

    Ledum groenlandicum
  • 16279
    • Bio

    Lichaamsspray - Lichte benen - 75 ml

    Verlicht, verfrist en stimuleert - Mag ook op panty’s en kousen gebruikt worden

    CIRCULAROM

    Zorgt onmiddellijk voor een fris gevoel! CIRCULAROM Spray Lichte benen BIO verlicht meteen het gevoel van zware en vermoeide benen en verschaft een intens en blijvend gevoel van frisheid dankzij de synergie van essentiële oliën verrijkt met extract van de knoppen van Indische paardenkastanje. De spray zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft dankzij natuurlijke bestanddelen afkomstig van kokosolie en aloë vera. Hij dringt snel in en doet de huid fris en zacht aanvoelen. 360° draaibaar spraysysteem.

    16279

    Verlicht, verfrist en stimuleert - Mag ook op panty’s en kousen gebruikt worden
  • Niaouli - 10 ml

    Melaleuca quinquenervia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Niaouli produceert een zeer doeltreffende en goed verdragen essentiële olie die vroeger gomenol genoemd werd. Zoals echte lavendel wordt zij als een wondermiddel beschouwd door de vele indicaties waarvoor ze gebruikt wordt. De vele resultaten bekomen door het gebruik van deze olie maken dat ze kan ingedeeld worden in de top 10 van de essentiële oliën die door de ingelichte consument gebruikt worden.

    15156

    Melaleuca quinquenervia