GEL CREME - 100 ml

Toepassingsgebieden

Spieren en gewrichten

Interesse in dit product ?

Delen
GEWRICHTEN EN SPIEREN - Dagelijkse comfort
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • Vanaf 15 jaar
  • Vegan
Dosage
Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de gevoelige zones en masseer lichtjes in met cirkelvormige bewegingen tot indringing. Herhaal tot 3 keer per dag.
Composition
Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin*, Lavandula spica flower oil*, Mentha arvensis herb oil*, Copaifera officinalis oil*, Gaultheria fragrantissima leaf oil*, Zingiber officinalis root oil*, Rosmarinus officinalis leaf oil* (CT camphre) , Arnica montana flower extract*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Xanthan gum, Tocopherol, Cetearyl glucoside, Inulin lauryl carbamate, Sorbitan caprylate, Sodium benzoate, Propanediol, Gellan gum, Benzoic acid, Sodium hydroxide, Linalool**, Limonene**, Eugenol**, Citral**, Citronellol**, Coumarin**, Geraniol**.

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01). ** Bestanddeel van nature aanwezig in de essentiële olie.
Precautions
De handen wassen na gebruik. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in geval van allergie voor één van de bestanddelen. Voor personen onder medische behandeling is het aangeraden een arts te raadplegen voor gebruik. Beschermen tegen licht en warmte. Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. UITWENDIG GEBRUIK.
Reference

20490

EAN

5420008527340

ACL

6161847

CNK

3905890

Nut/PL

3303830

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Spieren en gewrichten

  • 7299
    • Bio

    Bergthee - 10 ml

    Gaultheria fragrantissima

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De Gaultheria fragrantissima is afkomstig uit Nepal en wordt gebruikt voor gelijkaardige doeleinden als de Gaultheria procumbens. Het is de Nepalese wintergreen. De CGEO van de bergthee verzacht spierpijnen ten gevolge van overbelasting, rugpijn, artritis en alle mogelijke musculoskeletale problemen. De olie zorgt ervoor dat de spieren zich kunnen ontspannen en vermindert de ontsteking ter hoogte van de gewrichten en de pezen.

    7299

    Gaultheria fragrantissima
  • BF110
    • Bio

    Zweedse balsem - 100 ml

    De bondgenoot van spieren en gewrichten, dankzij een unieke formule die Zweeds Elixir en natuurlijk siliciumdioxide combineert.

    BALSEM

    "Profiteer van alle weldoende eigenschappen van het beroemde Zweedse Elixir, gemaakt volgens de voorouderlijke methode van Maria Treben, voor een lokaal gebruik van grote efficiëntie. Bondgenoot van sporters, ideaal in massage, de BIOFLORAL Swedish Balm bevordert de flexibiliteit, de opwarming van de spieren en de beweeglijkheid van de gewrichten. Het wordt met name aanbevolen in de preventie en de zorg. De natuurlijke silica in de formulering versterkt de effecten van planten en verhoogt hun effectiviteit. Ook na de inspanning toe te passen, om te ontlasten en te ontspannen."

    BF110

    De bondgenoot van spieren en gewrichten, dankzij een unieke formule die Zweeds Elixir en natuurlijk siliciumdioxide combineert.