• Bio

Borstbalsem - 80 ml

Toepassingsgebieden

Ademhaling - Natuurlijk afweersysteem

Interesse in dit product ?

Delen
"Verrijkt met 100% biologische essentiële oliën van eucalyptus, tijm, rozemarijn en welriekende alant, met zuiverende en rustgevende deugden.
"
De Aromaforce borstbalsem is een verlichtende balsem op basis van 100% biologische* essentiële oliën gekend voor de ondersteuning van de natuurlijke afweer en een gezonde ademhaling. Het aanbrengen van de balsem heeft een weldoend, verwarmend effect.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
  • Vanaf 6 jaar
  • Vegan
Dosage
Breng een beetje balsem op de borst en nekbasis aan, en masseer omhoog tot achter de hals en oren tot volledige resorptie van het product.

Eén toediening per dag bij kinderen van 6 tot 12 jaar oud, en tot 2 toedieningen per dag vanaf 12 jaar.
Composition
Aqua, Butyrospermum parkii butter* (Karite boter), Cetearyl alcohol, Eucalyptus radiata oil* (Eucalyptus radiata), Prunus armeniaca kernel oil* (Abrikozenpit olie), Glycerin*, Helianthus annuus seed wax, Glyceryl Behenate, Rosmarinus officinalis ct cineole leaf oil* (Rozemarijn), Gaultheria fragantissima leaf oil* (Bergthee), Thymus satureioides oil* (Saturejatijm), Inula graveolens oil* (Welriekende alant), Rosmarinus officinalis ct cineole extract* (Rozemarijn), Cetearyl glucoside, Tocopherol, Inulin lauryl carbamate, Sorbitan caprylate, Xanthan gum, Propanediol, Trehalose, Benzoic acid, Sodium benzoate, Lactic acid, Sodium hydroxide, Citral**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**.

** Bestanddeel van nature aanwezig in de essentiële oliën.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen jonger dan 6 jaar.
• Tegenaangewezen in geval van allergie aan een van de bestanddelen en voor personen met antecedenten van convulsies.
• Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
• De handen wassen na gebruik.
• Contact met de ogen vermijden.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water.
• Dit product is geen geneesmiddel.
Reference

15497

EAN

5420008527500

ACL

6167840

CNK

3915436

Nut/PL

3049074

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Natuurlijk afweersysteem

  • 14028
    • Bio

    Ravintsara - 60 Parels

    Cinnamomum camphora ct cineole

    CGEO - PARELS BIO

    "Voorgedoseerde mini-capsules, met 100% zuivere, natuurlijke en BIO essentiële olie van Ravintsara. Makkelijk in te slikken. Neutrale smaak. Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes."

    14028

    Cinnamomum camphora ct cineole
  • 050042
    • Bio

    SANOGEM - Spray

    Weerstandscomplex forte - Stop de aanvallen van buitenaf !

    COMPLEXEN VAN GEMMOTHERAPIE

    SANOGEM draagt bij tot het afremmen van de ontwikkeling van kiemen dankzij de combinatie van knoppenextracten van populier en els, de belangrijkste plantaardige bronnen van propolis. De bijen verzamelen voor de aanmaak van propolis bijna uitsluitend de harsen van de knoppen van populier en els omdat ze rijk zijn aan flavonoïden. Deze propolis heeft voor de bijen ondermeer een hygiënische functie door de aanmaak van een beschermingslaag tegen de aanvallen van microben of schimmels. Terwijl de populier in de oudheid beschouwd werd als een schild, is de els een robuuste boomsoort die bestand is tegen verrotting.

    050042

    Weerstandscomplex forte - Stop de aanvallen van buitenaf !
  • Colloïdaal zilver 20 PPM natuurlijk - 500 ml

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.

    COLLOIDAAL ZILVER

    "Bekend sinds de oudheid om zijn opmerkelijke deugden, is Colloïdaal Zilver door de eeuwen heen op grote schaal gebruikt. Het is geprezen als een natuurlijke oplossing met een breed scala aan acties, met name effectief in het behoud van een gezonde opperhuid. Dankzij het fabricageproces biedt Colloïdaal Zilver BIOFLORAL een maximale biobeschikbaarheid, snelle assimilatie en een verbeterde werking. Al deze eigenschappen geven Colloïdaal Zilver BIOFLORAL een optimale effectiviteit in de bescherming van de huid. Ons product is 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen of additieven en zonder chemische bestanddelen"

    BF041010

    Colloïdaal zilver is de natuurlijke oplossing met een breed werkingsspectrum.
    Niet op voorraad