Izzy

Toepassingsgebieden

Ademhaling - Sanerend - Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
Verstuiver van essentiële oliën
MOBIEL - HERLAADBARE
BATTERIJ - VERSTUIVING EN LICHT

De Izzy verstuiver is een draadloze verstuiver met herlaadbare batterij. Hij is mobiel, u kunt hem overal mee naar toe nemen : binnenshuis, in uw salon, living, gang of kantoor om een ontspannende sfeer van welzijn te creëren of om de lucht te zuiveren, en buitenshuis, in de tuin, op het terras of op uw balkon, om in alle sereniteit te genieten van de mooie dagen.

Gemakkelijk te gebruiken en klaar om onmiddellijk te verstuiven: gewoon het flesje met essentiële oliën erop schroeven zonder de druppelaar te verwijderen en klaar is kees!

Recupelbijdrage inbegrepen.
Composition
• Modern design
• 3 functies met timer voor afwisselende verstuiving:
- 1 verstuiving om de 20 sec. gedurende 1 uur
- 1 verstuiving om de 60 sec. gedurende 4 uur
- 1 verstuiving om de 120 sec. gedurende 8 uur
• Led-sfeerlicht met variabele intensiteit
• Lader inbegrepen
• Autonomie: 8 uur
• Compatibel met flesjes van 10 ml en 30 ml
Reference

19735

EAN

5420008548260

ACL

6309451

CNK

4421293

Paraf

983451509

Nut/PL

CE

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • Pomerans - 10 ml

    Citrus aurantium ssp amara

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De bittere sinaasappelboom, afkomstig uit China, heeft zich verspreid in het Middellandse Zeegebied. De bittere sinaasappelboom of pomerans geeft een essentiële olie met een zeer aangename geur die alleen al bij het inademen een kalmerend, ontspannend en harmonisch gevoel geeft, vandaar het overduidelijk voordeel door het atmosferisch verstuiven van deze olie op plaatsen waar stressmanagement geen hol woord is.

    134

    Citrus aurantium ssp amara
  • Wierook - 5 ml

    Boswellia carteri

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De beste kwaliteit van deze historische beladen essentiële olie vindt men in Jemen, het land van de Koningin van Sheba. Wierook werd en wordt gebruikt voor de fumigatie bij vele rituele ceremoniën, de aromatherapeut gebruikt wierook voor zijn genezende en schimmeldodende kwaliteiten en voor het bevorderen van de meditatie. Let wel, wierook (incense in het Engels) wordt vandaag fout gebruikt voor een groot aantal geurproducten.

    80

    Boswellia carteri
  • Bergamot - 10 ml

    Citrus bergamia

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Bergamot is afkomstig uit China en behoort tot de plantkundige familie van de Rutaceae, waartoe ook de citrusvruchten behoren : citroen, mandarijn, pompelmoes, sinaasappel. Het extract dat door koude persing uit de schil wordt gehaald, heeft een subtiele, zeer aangename citroenachtige geur en valt bij het verstuiven bij iedereen in de smaak.

    15206

    Citrus bergamia