Koepel LINIO voor CERA verstuiver

Toepassingsgebieden

Sanerend

Interesse in dit product ?

Delen
Upgraad uw verstuiver - Modulaire koepel
De keramische koepel Linio met grafisch patroon past op alle Cera verstuivers

Met deze modulaire koepel kunt u uw Cera verstuiver upgraden. Met behoud van dezelfde basis creëer je dus een nieuwe verstuiver door simpelweg de koepel te veranderen: hier sta je voor een nieuw designobject dat een zacht sfeerlicht verspreidt dankzij de
gestileerde details van zijn ontwerp. Deze verstuiver met een andere grafische look zal zijn plaats vinden in uw leefruimtes en uw interieurdecoratie verfraaien.
Reference

18606

EAN

5420008543258

ACL

6286451

CNK

4309258

Nut/PL

CE

Andere producten in dit toepassingsgebied Sanerend

  • 6808
    • Bio

    Mandarijn - 10 ml

    Citrus reticulata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze kleine boom met groen blijvende en blinkende blaadjes heeft geparfumeerde witte bloesems en een oranje vrucht. De mandarijn, afkomstig uit China, dankt haar naam aan de Chinese mandarijnen die volgens de traditie deze vrucht als een cadeau ontvingen. De mandarijn geeft een veel gebruikte essence met een relaxerende en kalmerende werking en een altijd gewaardeerde geur die ervoor zorgen dat ze een van de belangrijkste aromatische antistressproducten is."

    6808

    Citrus reticulata
  • 2440
    • Bio

    Ravintsara - 10 ml

    Cinnamomum camphora ct cineole

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Hï-hout, afkomstig uit Madagaskar en ook Cinnamomum camphora cineolhoudend genoemd, groeit in het wild in tropische vochtige bossen en kan wel tot 15 meter hoog worden. Zijn bladeren zijn ovaal, afwisselend, taai en breed, groen blijvend en blinkend aan de bovenkant, waardoor het duidelijk is dat hij familie is van de Lauraceae. Hij bloeit van november tot januari en heeft een zeer kenmerkende bes.

    2440

    Cinnamomum camphora ct cineole