CGEO - PREPA

De prijzen vermeld overeen met de prijs van onze tarieven. Ze zijn indicatief.
Deze bestelling zal worden gefactureerd aan de gekende voorwaarden met toepassing van de GS en/ of kortingen. De commerciële voorwaarden hebben geen betrekking op de prijzen van de cursussen.
The terms of payment applied will be those in force at the time of your order.

Actieve filters

  • Chinese kaneelboom - 30 ml

    Cinnamomum cassia

    CGEO - PREPA

    G. Capus zei over deze laurierachtige : “Er bestaan geen voorschriften van Chinese dokters zonder kaneel”.. Inderdaad, het veelzijdige ontsmettingsvermogen, het anti-infectueuze en antibacteriële breedspectrum en de krachtige werking vernietigen 98 % van de pathogene bacteriën, gram + kokken en gram - bacillen. Het is ook een krachtig tonicum voor het sympathisch zenuwstelsel, werkt algemeen stimulerend en is een afrodisiacum.

    121

    Cinnamomum cassia
  • Echte marjolein - 30 ml

    Origanum majorana

    CGEO - PREPA

    Deze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.

    15189

    Origanum majorana
  • Italiaanse strobloem - 10 ml

    Helichrysum italicum

    CGEO - PREPA

    "De essentiële olie van strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie. Als u ze probeert, bent u meteen verkocht door haar verbazingwekkende snelle doeltreffendheid. Ze is voor de sceptici (en er zijn er heel wat!) het schoolvoorbeeld van de aromatherapie. Dit natuurlijk en plantaardig product werkt het best tegen hematomen. Deze olie is onmisbaar in de familiale EHBO-kit want ze verricht wonderen, ze is duur, maar ze is de investering waard."

    289

    Helichrysum italicum
  • Laurier - 30 ml

    Laurus nobilis

    CGEO - PREPA

    "Laurier was in de oudheid zeer gekend en werd gebruikt voor de kroning van overwinnaars in de keuken voor kruidentuiltjes, laurier geeft een zeer opmerkelijke essentiële olie die nog te weinig gebruikt wordt in de aromatherapie. Deze boom, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, heeft een donkergrijze schors en draagt gladde, blinkende donkergroene blaadjes die aan de onderkant lichter zijn."

    338

    Laurus nobilis
  • Roomse kamille - 30 ml

    Chamaemelum nobile

    CGEO - PREPA

    Deze winterharde plant groeit op lichte zandachtige grond in West-Europa en heeft vederachtige blaadjes en composietbloemen met tongvormige witte bloemen rond een geel hartje op een conische bloembodem en geelachtige geribbelde dopvruchten.

    109

    Chamaemelum nobile
  • Rozemarijn, ct verbenon - 30 ml | Inula
    • Bio

    Rozemarijn, ct verbenon - 30 ml

    Rosmarinus officinalis ct verbenone

    CGEO - PREPA

    Deze soort rozemarijn is een sterke winterharde plant met grijs-groene naaldvormige bladeren, draagt witachtige tot blauwe bloemen en houdt van een zeeklimaat. De geografische oorsprong van deze plant bepaalt sterk zijn biochemische samenstelling.

    3614

    Rosmarinus officinalis ct verbenone
  • Rozengeranium (Egyptische) - 30 ml

    Pelargonium x graveolens

    CGEO - PREPA

    Van de 500 soorten geraniums worden er slechts enkele gebruikt in de aromatherapie. Deze geranium wordt geteeld in Madagaskar, Réunion, Guinee en Algerije. De zachte en verrukkelijke parfums of de sterkste van sommige soorten motiveren het veelvuldig gebruik in de parfumindustrie en cosmeticasector.

    503

    Pelargonium x graveolens
  • Winterbonenkruid - 30 ml

    Satureja montana

    CGEO - PREPA

    Winterbonenkruid geeft een essentiële olie die voor haar anti-infectueuze kracht zeer goed bestudeerd werd in Franse universiteiten. Ze blijft onmisbaar in de strijd tegen ziektekiemen, hoewel het regelmatig gebruik beperkt moet blijven door haar schadelijkheid voor de gevoelige huid of bij onvermengd gebruik op de huid. Deze winterharde plant met korte, dicht bebladerde takken groeit in de heuvels en in het kalkrijke laaggebergte.

    596

    Satureja montana
  • Wortel - 30 ml

    Daucus carota var. sativus

    CGEO - PREPA

    Deze plant is welgekend om haar stevige, oranje wortel. De rechtopstaande stengel heeft vele takjes met blaadjes met zeer fijne insnijdingen. De bloemschermen met roze of witte bloemen zijn kenmerkend voor de botanische familie waartoe ze behoort.

    15210

    Daucus carota var. sativus