• Bio

Bergamot - 10 ml Schil

Toepassingsgebieden

Slaap en ontspanning

Interesse in dit product ?

Delen
Citrus bergamia
Bergamot is afkomstig uit China en behoort tot de plantkundige familie van de Rutaceae, waartoe ook de citrusvruchten behoren : citroen, mandarijn, pompelmoes, sinaasappel. Het extract dat door koude persing uit de schil wordt gehaald, heeft een subtiele, zeer aangename citroenachtige geur en valt bij het verstuiven bij iedereen in de smaak.
Labels
  • Chemisch gedefinieerde essentiële oliën
  • BIO (Eco)
Advice
Natuurlijk parfum : 3 druppels CGEO Bergamot + 1 druppel CGEO Wierook + 1 druppel CGEO Sandel + 2 druppels CGEO Mandarijn + 100 druppels Jojobaolie of Abrikozenpitolie.
Composition
Citrus bergamia* (100%)
Limoneen, linalyl acetaat, linalol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. Niet blootstellen aan de zon na het aanbrengen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Reference

15207

EAN

5420008526633

CNK

2732030

Nut/PL

PC-344331617

Andere producten in dit toepassingsgebied Slaap en ontspanning

  • 15190
    • Bio

    Echte marjolein - 5 ml

    Origanum majorana

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    Deze geurige, winterharde plant afkomstig uit Noord-Afrika heeft ovale donkergroene bladeren en kleine witte bloemen. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers wrijft, geven ze een zeer zoet en kruidig aroma vrij dat door iedereen geapprecieerd wordt. Echte marjolein geeft een waardevolle essentiële olie voor alle ziekten met oorzaak in het zenuwstelsel. In deze gevallen blijft ze een onmisbaar product, want ze zal de diathese van de patiënt herstellen door de zenuwafwijkingen in evenwicht te brengen.

    15190

    Origanum majorana
  • Groenlandse Moeraspalm - 5 ml

    Ledum groenlandicum

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    De Groenlandse moeraspalm levert een zeldzame, kostbare en heel doeltreffende essentiële olie. Haar prijs is echter zeer hoog. In ernstige situaties vindt men vaak redding bij deze essentiële olie die tegelijk eenvoudig en complex is. De werking overstijgt immers elke logische biochemische verklaring. Enkel therapeuten die ervaring hebben met deze essentiële olie kennen er de waarde van. Een essentiële olie met een zeer groot potentieel in de toekomst.

    368

    Ledum groenlandicum