• Bio

Calophyllum - 50 ml

Interesse in dit product ?

Delen
Calophyllum inophyllum - Eerste koude persing van de noten van de Calophyllum
Een echt medicijnenkistje alleen voor haar!

De ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur doen ons niet terugdeinzen. Het is de olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden!

Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, wordt ze met één woord beschreven: Regenereren !
Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of lymfdrainage.

Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...
Labels
  • BIO (Eco)
Dosage
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.
Advice
Cosmetisch gebruik : Geschikt voor huidmassage met essentiële oliën (bv. strobloem, cipres en wintergreen).

Tips & advies :
• Wallen en donkere kringen: Wrijf elke ochtend na het wassen van het gelaat 2 druppels van Calophyllum PO tussen de wijsvingers. Masseer met de wijsvingers de wallen of kringen. De olie moet worden opgenomen, maar wel zonder druk uit te oefenen. Daarna even betten zodat het mengsel goed wordt opgenomen. Na enkele dagen zijn de effecten vooral zichtbaar bij kraaienpootjes, blauwachtige wallen en kringen, eerder dan bij donkere wallen. Niet aanbrengen op de oogleden.
Composition
Samenstelling in één oogopslag :
Een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets meer dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Bijna een derde bestaat uit verzadigde vetzuren. Verschillende wondhelende, onverzeepbare bestanddelen die ook de bloeds-omloop verbeteren (waarvan Calophyllumzuur en inofylline)
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).
Precautions
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Beschermen tegen licht en warmte.
• Kan gedeeltelijk stollen bij kamertemperatuur.
• Hou zo nodig de fles even onder warm water.
• UITWENDIG GEBRUIK
Reference

6732

EAN

5420008596766

ACL

7963291

CNK

2470672

Nut/PL

2749038

Regulatory status

Cosmetic

Andere producten in dit toepassingsgebied Schoonheidsverzorging

  • Wortel - 50 ml
    • Bio

    Wortel - 50 ml

    Daucus carota - Getitreerd olie-extract van de wortels van peen

    PLANTAARDIGE OLIËN

    Een stralende teint !   Een plantaardige olie vol vitaminen voor een bruine huid! Deze mooi oranje olie trekt snel in de huid in en is een ideaal schoonheidsproduct om de huid voor te bereiden op het zonnen en om de teint op te vrolijken.  Het is het befaamde bètacaroteen dat het olie-extract haar mooie kleur geeft. Het is een actieve olie, maar wel een die iedereen goed verdraagt, zelfs mensen met een vette huid. Ze wordt gebruikt ter voorbereiding op de zon, of het hele jaar door voor een stralende  teint die geen gelijke kent.

    6847

    Daucus carota - Getitreerd olie-extract van de wortels van peen
  • 1517
    • Bio

    Massage-olie - 100 ml

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 100% plantaardige oliën

    NEUTRALE BASISSEN

    De massageolie is rijk aan essentiële vetzuren en bestaat uit een selectie van 3 plantaardige oliën die erkend zijn voor hun verzachtende en voedende eigenschappen voor de huid: muskusroos, abrikozenpitten en zonnebloem. Maakt de huid zacht en satijnachtig. Creëer eenvoudig uw gepersonaliseerde massageolie door enkele druppels essentiële olie van uw keuze toe te voegen. Ideaal voor uw welzijns-, en huidverzorging synergieën. Vloeibare en glijdende textuur, ideaal om te masseren - Alle huidtypes - Lichaam - Zonder allergenen - Neutrale geur.

    1517

    Ideaal voor uw synergieën met essentiële oliën - 100% plantaardige oliën
  • Ylang-ylang extra - 5 ml

    Cananga odorata

    CGEO - TOP NATUURLIJK EN BIO

    "Deze tropische boom, afkomstig uit Azië, heeft blinkende en persisterende blaadjes en kan in het wild 20 meter hoog worden. De volwassen gele bloemen geven de beste essentiële olie. Ylang Ylang geeft een essentiële olie waarvan de geur door iedereen geapprecieerd wordt voor haar warme, bloemige, exotische, volle en vrouwelijke toetsen. Geen wonder dat deze essentiële olie enkel door ze te ruiken het menselijk gedrag kan veranderen."

    91

    Cananga odorata
    Niet op voorraad